Hoe kan helpen om de bloeddruk te melkenDe bloeddruk is constant probleem dat blijft meestal last? Heb je geprobeerd verschillende medicijnen, maar niets lijkt te veel effect laten zien? Dan is er nog iets dat je kunt proberen! En maak je geen zorgen; is niet duur en ingewikkeld te gebruiken! En 'melk veel dat zie je thuis elke dag!

Weet u dat melk helpt om de bloeddruk te verlagen? We hebben allemaal gehoord dat zout verhoogt de bloeddruk. Maar velen van ons zijn zich niet bewust dat er bepaalde voedingsmiddelen en dranken die moet worden geconsumeerd om hypertensie te voorkomen. Een van hen is de melk die rijk is met geweldige eigenschappen!


Wilt u meer weten? Daarna kunt u ontspannen en geef dit bericht een goed boek!

Wisselende bloeddruk:

De bloeddruk niet constant blijft; blijft en neer overdag gaan. Wanneer de bloeddruk hoog blijft gedurende langere tijd, is het resulterende aandoening genaamd hypertensie. In deze toestand, het bloed door de slagaders naar een hogere druk dan normaal, en moet het hart harder werken. Wanneer deze voorwaarde niet onmiddellijk wordt beheerst, kan beroerte, hartziekten en nierfalen. Meestal zijn er geen duidelijke symptomen van hypertensie. Daarom is het noodzakelijk dat u uw bloeddruk regelmatig te controleren. Hypertensie beheer helpt snijden het risico op beroerte met 40% en het risico op beroerte met 25% (1).

Hoe kan helpen bij het controleren hypertensie melken?

Een studie aan Monsah University, Australië, die betrokken zijn 45.000 volwassenen waarin hun regelmatige inname van zuivelproducten werd onderzocht met betrekking tot de effecten op de bloeddruk. De resultaten waren echt indrukwekkend.

  1. Het bleek dat mensen die meer magere melk geconsumeerd waren een lager risico van hypertensie vergeleken met die waarvan zuivelprodukten inname niet.
  2. Mensen die niet meer verbruiken dan 2-3 porties zuivel per dag, want dan aanbevolen verliezen hart beschermende voordelen van melk verrassend.

De DASH-dieet wordt aanbevolen voor mensen die gevoelig zijn voor lijden aan hypertensie. Dit dieet omvat zuivelproducten. Werden aanbevolen 2-3 porties zuivel per dag. In één portie is een beker karnemelk, melk, yoghurt of magere kaas opgenomen.

  1. De belangrijkste voedingsstoffen in zuivelproducten die verantwoordelijk zijn voor het verlagen van bloeddruk zijn kalium, calcium en magnesium.
  2. Speciale eiwitten in zuivelproducten zoals bioactieve peptiden, waarvan bekend is dat een positief effect op bloeddruk hebben.

Het is belangrijk te onthouden dat, terwijl na de DASH-dieet dat raadt de consumptie van melkproducten die alle dagen bedient, moet je niet toegeven aan crèmes in meer romig ijs als ze geen invloed zal hebben met betrekking tot het niveau van de bloeddruk is bezorgd.

Risico van hypertensie:

Niet in de hand in de tijd, kan hoge bloeddruk blijken te zijn een grote risicofactor waardoor verschillende hart- en vaatziekten. Verschillende componenten van het melkproduct, zoals bioactieve peptiden werden gevonden aanzienlijk, het beheer van de bloeddruk.

Artsen adviseren een dieet dat DASH bevat 8 tot 10 porties groenten en fruit en drie porties zuivelproducten per dag. Dit helpt te voorkomen en te beheren hypertensie.

De rol van bioactieve peptiden:

Bioactieve peptiden specifieke zowel wei en caseïne is aangetoond dat ACE of angiotensine-1-omzettend enzym, wat een "remmend effect 'creëert bevatten. Remmende effect is een van de belangrijkste processen die bloeddruk (2).

Veel andere studies op dit gebied heeft aangetoond dat sommige melkpeptide combinaties hebben geweldige hypotensieve effecten die optreden bij endotheline-1 release van de modulatie van endotheelcellen. Als het gaat om kaas, heeft meer belang gevonden geassocieerd met caseïne afgeleide bioactieve peptiden.

Melkbestanddelen die helpen bij het reguleren van de bloeddruk:

Zoals hierboven uiteengezet, de melk heeft verschillende componenten die helpen reguleren en houd uw bloeddruk onder controle.

  1. Voetbal, een van de belangrijkste componenten van zuivelproducten wordt beschouwd als een essentiële voedingsstof die verantwoordelijk is voor de controle van de bloeddruk is gevonden.
  2. Andere mineralen zoals magnesium en kalium ook bijdragen tot de controle van de bloeddruk (3).

Zo heeft de melk gevonden om verbazingwekkende eigenschappen die helpen om de controle en het beheer van uw bloeddruk. Start consumeren vandaag en afscheid te nemen van een hoge bloeddruk!

Heeft u elke dag melk drinken? Hielp verlichting van hoge bloeddruk? Met ons te delen in het opmerkingenveld!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha