Hoe kan hardlopen leuker?Voordat we beginnen, zou ik run zeggen. Voer een veel !!!!

Dit is het antwoord dat ik geven aan al die mensen, als ze me vragen hoe in vorm te blijven. Je kunt je afvragen waarom? Het antwoord is simpel. Hoe sneller je loopt, hoe meer je lichaam en de hersenen leren om het te doen. Het moet niet elke dag, maar het moet in overeenstemming zijn.

Het is erg belangrijk dat je het opnieuw proberen vol leuke en spannende activiteiten samen met de race, zodat de race meer plezier en liefdevolle kunnen worden gemaakt.


Uit te werken moet leuk zijn! Dus, hier zijn mijn ideeën over hoe je kunt maken hardlopen leuker.

Hardlopen voor de lol en fitness

 • Begin uw routine met een warming-up . Maak een wandeling, terwijl u het buurtpark in te voeren. Proberen om rond te kijken en te genieten van het uitzicht op de groene.
 • Ga voor een trektocht rijden of joggen. Neem een ​​volledige rondleiding. Als het mogelijk is, verandert het pad aan te passen. Doe dit voor 5-8 minuten.
 • Volgende is om je benen te zwakken. Vind een bankje. Zet uw rechtervoet op het en met je beenspieren om te proberen om het lichaam van de grond tillen. Duw heen en weer en probeer de buikspieren te betrekken. Herhaal hetzelfde voor de linker been ook. Ga voor 10 keer voordat het verplaatsen van het ene been op het andere.
 • Ren voor 5-7 minuten weer
 • Het is leuk om naar uw favoriete soundtrack snel of een nummer luisteren, tijdens het hardlopen of werken. Dus vergeet niet om uw iPod of MP3-speler mee te nemen. En vergeet niet om uw afspeellijst regelmatig bij te werken.
 • Nu weer op een bankje te proberen. Met de handen op de bank, ga voor 20 goede push-up. Als je het niet erg vindt een beetje 'vuile kleren, make push-ups op de grond plaats.
 • Nu lopen voor ten minste 10 minuten.
 • Het is heel belangrijk dat je een fles sap of een fles water met jezelf te voeren.
 • Kijk voor een goede metgezel. Hij of zij kan je buurman, je vriend, collega of gewoon een work-out-vriend die je in het park ontmoet. Het is goed om een ​​bedrijf te hebben tijdens het hardlopen.
 • Het is belangrijk om de snelheid van je run te houden. Snelheidsoverschrijding kan je uitgeput te maken.
 • Je houdt rechtdoor lopen, probeer dan een paar stappen terug. Of gewoon omdraaien en beginnen te lopen in de tegenovergestelde richting.
 • Het is goed om de track een keer in een week veranderen. Probeer naar een nabijgelegen atletiekbaan van de school of in een ander park. Probeer het ras dat is natuurlijk het kruid van het leven houden
 • Na het draaien voor 30-40 minuten, stop en haal diep adem. Streven naar een lens die is ongeveer. een mijl afstand van waar je staat. Op de telling van drie, run! Ren alsof je rennen voor je leven, lopen alsof je de trein zult missen. Hier kunt u terecht voor overdreven snelheid.
 • Einde van de regelingen voor de distributie met deze snelle race is echt leuk. Je uiteindelijk glimlachen als je je doel bereikt.
 • Als u loopt als het instituut dat zal zeker niet grappig vinden, na al diegenen die graag naar school gaan vooral in de vroege ochtend, maar als je rekening uitgevoerd als uw favoriete activiteit, uw hobby u zult begrijpen waarom ik tijd elke besteden ochtend met volle enthousiasme en ijver.

Meisjes, het is helemaal aan jou als je je een weg te maken. Door het toevoegen van uw favoriete activiteiten en ze te mengen met een beetje 'fun running workouts kan uw rit aangenamer te maken. Zodra uw lopende regime, ik wed dat je in slaap valt elke nacht te wachten op de volgende ochtend met enthousiasme, zodat u kunt gaan weer aan de praat.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha