Hoe kan de naaldNaaldkant is een mooie vorm van kunst bij zorgvuldig en correct genaaid. Het is een hobby die wordt genoten door veel mensen, zowel mannen als vrouwen. Traditionele borduurwerk is te zien in de kunst aan de muur en kussens. Echter, zijn veel dingen bedekt met tapijt, zoals portemonnees, ramen en zelfs meubels. Gebruik de volgende aan de basis van het borduurwerk te leren, zodat u kunt beginnen op je eigen meesterwerk.

Leer naaldkant met een voorverpakte kit. Sommige van deze zijn zeer eenvoudig en gemakkelijk, die perfect geschikt is voor een beginner om te leren.

Scheid uw garen en rijg de naald volgens de instructies van de kit. De kit kan twee tinten groen, licht groen en olijfgroen. Kan worden gezegd dat twee strengen van garen olijfgroen gebruiken om ruimte op doek pre-gestempeld wijzen. Neem een ​​stuk draad en draai open voor de individuele draad scheiden. Trek twee van die draden aan de naald in te rijgen.


Beslissen om zowel uw knooppunt afgedraaid of houdt een korte afstand, ongeveer twee centimeter, terwijl het maken van het eerste punt.

Neem de eerste stap door de naald van achter door de voorzijde. Trek de draad of draden aan de onderkant. Nu, schuin tegenover de kriskras het doek en zet de naald naar beneden door het canvas. Bereiken onder het doek, neem de naald en trek de draden aan de onderkant. U deed een "half-punts 'cross."

Herstart het volgende punt van de achterkant. De ruimte in het doek liet direct waar uw eerste punt kwam door het doek is waar uw tweede punt dat begint door zal komen. Trek de draad aan de onderkant en aan de voorkant van het doek. Steek de naald in de ruimte direct boven de ruimte waarin ze waren zijn eerste shirt. Dit zal ook in de ruimte naast het eerste punt dat in de bodem geplaatst aan de achterkant van het doek sturen. Het maken van uw punten blijft op deze manier, je de "continentale punt." Deed Standaard en traditionele Dit is de meest voorkomende punt gobelin.

Experimenteer met de punten naar de juiste spanning als een samenleving die nodig heeft om de strengen van garen trekken te krijgen. Trek niet te strak of je canvas zal trekken in vreemde hoeken. Oefen je borduurwerk om al je punten schoon en zelfs te maken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha