Hoe je wisselbestand te verminderenIn Windows-besturingssystemen, het wisselbestand is het virtuele geheugen van de computer. Virtueel geheugen is een uitbreiding van het RAM-geheugen van de computer. Wanneer er te veel gegevens naar de fysieke RAM, de computer verplaatst data naar virtuele geheugen. Hoewel het maakt het gemakkelijker voor de computer grote bestanden verwerken, maar het kan ook leiden tot prestatieproblemen. Verminder de grootte van het wisselbestand voor het virtuele geheugen te blijven bezetten te veel systeembronnen.

Klik op de knop Start. Klik met de rechtermuisknop op "Computer" en kies "Eigenschappen".

Klik op de link "Advanced System Settings" in de linker kolom van het dialoogvenster systeem. Klik op het tabblad "Geavanceerd".


Klik op de knop 'Instellingen' in de sectie Prestaties. Het dialoogvenster Instellingen voor prestaties wordt geopend. Selecteer het tabblad "Geavanceerd".

Klik op de knop 'Bewerken' in het virtuele geheugen van het venster. Het virtueel geheugen wordt geopend. Vinkt u het vakje naast "Automatisch grootte van het wisselbestand te beheren voor alle stations."

Klik op een disc. Klik op de knop voor "Custom Size" onder de unit.

Voer een "Initial Size" en "Maximale grootte" voor het wisselbestand. Voer beide waarden in megabytes.

Klik op OK om de wijzigingen op te slaan en sluit het venster.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha