Hoe je Win XP te installeren op een HP JornadaHewlett Packard maakt een serie van kleine zakcomputers genaamd Jornadas. Dit soort kleine computer is uitgerust met een QWERTY-toetsenbord aan de basis, maar ook de mogelijkheid om een ​​toets op uw systeem tikken om toegang te krijgen tot een applicatie. Als uw Jornada heeft een minder moderne versie van Windows, kunt u Windows XP desktop te installeren wanneer u uw Pocket PC te synchroniseren.

Schakel de Jornada en desktop. Sluit het ene uiteinde van de enkele USB-poort op uw computer en het andere uiteinde op uw Jornada.

Start de computer en het apparaat Jornada. Zet uw schijf in het optische station van uw desktop ActiveSync.


Ga naar "Start" en vervolgens op "Run" via de desktop computer. Voer de uitdrukking "D:. \ Setup" Klik op de kleine icoon "ActiveSync" om de instelling op het scherm te wijzigen.

Volg de instructies op het scherm om het programma ActiveSync te installeren. Dit stelt u in staat om een ​​relatie met de desktop computer en de Jornada vestigen. Bepaal welke programma's u wilt invoegen in uw Jornada. Dus, vindt Windows XP en klik op "Sync."

Verwijder de USB-kabel wanneer de synchronisatie proces eindigt. Herstart uw computer om het proces te voltooien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha