Hoe je tea tree olie te gebruiken om zich te ontdoen van hoofdluis krijgen?Bent u krassen op je hoofd veel te laat? Vinden gênant dat neten zijn puntjes op de weelderige lokken?

U kunt zich bewust zijn van de goedheid van de tea tree olie en het doet wonderen voor de huid. Maar, weet je dat Tea Tree Oil is een van de veiligste en meest effectieve om zich te ontdoen van luizen? Nou, het artikel biedt praktische adviezen aan tea tree olie te gebruiken voor het pronken met een manen gezond! Wilt u weten wat ze zijn? Lees het bericht!


Hoe je tea tree olie te gebruiken om zich te ontdoen van hoofdluis krijgen?

Hier zijn enkele tips om tea tree olie gebruiken om luizen te behandelen.

 1. Meng een paar druppels tea tree olie met kokosolie. Breng de toverdrank op je haar en laat het op voor bepaalde tijd. Was je haar met shampoo en conditioner en zie de wonderbaarlijke resultaten!
 1. Solliciteer tea tree olie op de hoofdhuid en laat een nacht. Wikkel je haar in een handdoek. Zal op magische wijze eindigen de dreiging luizen.
 1. U kunt ook tea tree olie mengen met lavendelolie om hoofdluis te behandelen. De geur van lavendel olie kan helpen bij het overwinnen van de penetrante geur van tea tree olie. Lavendel olie zal je ook helpen beter te slapen.
 1. U kunt ook gebruik maken van olijfolie met tea tree olie voor je haar. Olijfolie heeft een vochtinbrengende kwaliteiten en mengt goed met tea tree olie. Het zal helpen verzachten het haar en maken het gezond ook!
 1. Een andere effectieve manier om hoofdluis te behandelen, is tea tree olie te mengen in je shampoo. Wanneer gieten shampoo in de palm van de hand om een ​​paar druppels tea tree olie toe te voegen. Gebruik dit mengsel aan de vlechten te wassen en te zien hoe ze gloeien met de gezondheid. Je kunt het gebruiken als een preventieve maatregel voor luizen.
 1. Meng de tea tree olie met wodka en gebruik het als een masker om de dreiging luizen te elimineren. Wodka werkt ook wonderen voor droog haar.
 1. Tea tree spray is de meest milde van hoofdluis behandeling. Voeg een paar druppels tea tree olie in water. Goed schudden en met een spray fles, van toepassing op de hoofdhuid en het haar. Zorg ervoor dat de oplossing goed schudden voor elk gebruik. Gebruik het om af te houden van de luizen.

Hoe zich te ontdoen van de dode luizen?

Nu weet je de methoden om tea tree olie toe te passen. Maar, hoe zich te ontdoen van dode luizen? Nou, lees dan verder!

 1. Kam je haar met een grove kam en vervolgens een fijne tanden om de dode luizen en eitjes te verwijderen.
 2. Breng olie als je haar droog is.
 3. Na het verwijderen, gebruik een milde shampoo (bij voorkeur met tea tree olie druppels, zoals hierboven vermeld) en je haar wassen.
 4. Probeer om een ​​conditioner te gebruiken na het wassen.

Punten om te onthouden:

 1. Volg deze methoden regelmatig voor effectieve resultaten.
 2. Als uw kind naar school gaat, proberen om de preventieve maatregelen te nemen om de luizen in de eerste plaats te voorkomen volgen.
 3. Gebruik een goede kwaliteit tea tree olie.
 4. Doe altijd een test om te zien of u allergisch bent voor tea tree olie zijn. Ga je gang met deze behandeling alleen als er geen irritatie van de hoofdhuid.
 5. Voor directe toepassing, voeg een paar druppels van kokosolie of olijfolie tea tree olie voor gebruik.
 6. Deel nooit kammen, zelfs binnen het gezin. Laat al het gebruik en wassen hun kammen thuis. De gouden regel van hygiëne voorkomt luizen verspreiden.

Dit zijn enkele eenvoudige manieren om zich te ontdoen van luizen die tea tree olie te gebruiken. Als je weet dat een ander huis remedie voor hoofdluis behandeling, dan kunt u hier met ons te delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha