Hoe je Spider-Man Webbing makenDe populariteit van de film Spider-Man heeft geleid tot een hele nieuwe generatie van kinderen en volwassenen die de web-slinger heb liefgehad. Kostuum bedrijven sprong op de bandwagon, het creëren van kostuums rood en blauw, net als Tobey Maguire droeg in de film. Nu kunt u ook commercieel geproduceerd web slingeraars die schieten uit een kleverige substantie die ziet er net als de textuur. Hoe om kits te vullen want deze zijn moeilijk te vinden en vrij duur, wilt u misschien uw eigen Spider-Man weven te maken thuis.

Het bouwen van een model voor uw weven Spider-Man buigen dunne draad gauge in een cirkelvorm. Hoe spinnenwebben van de web-slinger zijn niet precies rond, het is oke als de jouwe is ook niet, en kan ook kijken een beetje 'beter door op je heupen iets naar een vorm die niet uniform te maken.

Wikkel tissuepapier rond de zijkanten van de draad, zorg volledig bedekken het punt waar de twee uiteinden van de draad elkaar raken. Het weefsel papier rond de zilveren draad van het frame, maar laat nog een kleine show door zodat het lijkt meer realistisch.


Gebruik watten om de textuur te creëren. Scheur stroken cellulosewatten en wikkel rond het ene uiteinde van het frame. Trek vervolgens stevig aan de andere kant van het frame, waardoor het een beetje off-center kijken meer realistisch. Herhaal dit met extra stroken van watten, en snijdt u de randen waar je het gebonden aan het frame.

Snijd een lengte van vislijn en lopen die uit een stuk watten ander. Als je ooit hebt gezien een echte web, weet je dat het lijkt dikker in sommige plaatsen en dunner in anderen, dat is wat er gebeurt als je de vislijn te voegen. Maak wat contrast weven op de vislijn.

Voeg meer dimensie en textuur aan het weven Spider-Man met een hete lijmpistool. Leg de platte riem en warmte kanon. Voer de lijm verschillende stukken van katoen wol en draad frame, het creëren van ongebruikelijke vormen en maten in het weven.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha