Hoe je slechte eetgewoonten te doorbreken? 10 TIPSHoe je slechte eetgewoonten te doorbreken? 10 TIPS

Het is makkelijk te krijgen in slechte gewoonten van alle soorten en slecht voedsel gewoonte is slechts een van hen. Of het nu gaat gorging op late night partijen, roepen, wanneer je moet koken in, of verstikkende uw voedsel met teveel aan zout, kunnen deze gewoonten moeilijk te breken. Als je leven blijft uitbreiden, en niemand weet waarom, dan is de kans groot dat je een paar slechte eetgewoonten hebben ontwikkeld, dus hier zijn tien manieren om te helpen doorbreken hen:

1. Hoe slechte eetgewoonten te doorbreken? Maak een lijst van gewoonten

Je kunt een probleem niet oplossen, totdat je toegeven dat je er een hebt! Je weet al wat deze slechte eetgewoonten zijn, maar het schrijven van hen zal helpen u toegeven aan hen, en zal u een lijst om te beginnen werken aan te geven.


2. Neem een ​​stap in een tijd

En "waarschijnlijk geen slechte gewoonte te doorbreken, tegelijkertijd, zodat proberen om ze een voor een. Niet gemakkelijk om elke vorm van gewoonte te doorbreken, dus doe het rustig aan. Introduceren van nieuwe gezonde eetgewoonten, zoals het verminderen van grootte van de porties en de verhoging van de hoeveelheid voedsel dat je eet. Vervang kwade door het goede.

3. Word meer bewust van wat je eet

Nog een tip over hoe om slechte eetgewoonten te doorbreken is om te beginnen na te denken over wat je eet en waarom je eet het. Je echt honger hebt, er is een gezonder alternatief en neem de tijd om etiketten te lezen, zodat je precies kunt zien wat u eet.

4. Houd een eetdagboek

Volgende grote tip over hoe om slechte eetgewoonten te doorbreken is om een ​​dagboek bij, elke dag, wat je eet en wanneer je eet te houden. Dit zal u helpen bijhouden van uw vooruitgang, maak het bewust van je eten en kan ook identificeren sommige gewoonten die je nog niet toegestaan!

5. Stel kleine, haalbare doelen

De toevoeging is makkelijker dan aftrekken, dus probeer jezelf kleine, positieve doelen. Bijvoorbeeld, niet opnieuw frietjes eten is een groot goed, maar op zoek naar een nieuwe groente bij elke maaltijd niet. Een extra portie groenten zal minder ruimte laten op het bord voor de chips en zal helpen in te vullen, zodat, uiteindelijk, zal je minder chips eet.

6. Eet niet wanneer afgeleid

Gewoonten kunnen bewusteloos raken, dus als je niet focussen op wat je eet, moet je meer eten. Maak maaltijden een evenement op zich en zitten aan een tafel, met de TV uit de laptop uit en het boek gesloten. Eet je eten langzaam en geniet van de smaken en texturen en dan zul je meer bewust van wat je doet zijn.

7. Sla geen maaltijden

Vasthouden aan een regelmatig schema van het eten van regelmatige maaltijden. Overslaan van maaltijden is zeker vuur manier om je eet meer dan moet je niet, dan in de dag. Als je goed eten tijdens de dag, dan zult u minder kans om later het zekere voor de traktaties.

8. Reinig uw kasten

Als er koekjes in de kast, dan zullen ze worden roepen om gegeten te worden! Dus onze volgende tip over hoe om slechte eetgewoonten te doorbreken is: alles wat je regelmatig eten, gooi het weg! Je zou kunnen missen op het eerste, maar als het zit in de kast, zal de verleiding waarschijnlijk te groot zijn.

9. plan uw maaltijden van tevoren

Wanneer u gooien al het voedsel dat je weet moet je niet eet je de ruimte om voorraad op gezonde voeding hebben. Plan uw maaltijden van tevoren en koop de ingrediënten die je nodig hebt. Op deze manier wordt gezonde voeding er voor u klaar, net als je het nodig hebt.

10. Vind gezonder substituten

Vind een vervanger minder schadelijk voor de gewoonte kan veel gemakkelijker dan het stoppen met cold turkey zijn. Rokers bijvoorbeeld vaak nodig voor kauwgom of damp elektronische sigaret, als alternatief voor roken. Als je iets zoets te eten in de avond, probeer fruit in plaats van snoep of eten van een mueslireep, in de middag, geen chocolade!

Hoe je slechte eetgewoonten te doorbreken? Wat zijn uw suggesties?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha