Hoe je puistjes op de kin te verwijderen?Puistjes, op een deel van het gezicht, ze zijn echt vervelend. Niemand houdt van een puistje op het gezicht, want het ziet er lelijk. Een persoon verliest zijn vertrouwen wanneer het hebben van een puistje of acne huid geïrriteerd. Ook in puistjes op de kin zijn onwenselijk ons. Dergelijke irritatie algemeen genoeg zodat het nodig kan zijn om een ​​aantal keren experimenteren. Hoewel vele commerciële producten op de markt beloven om het probleem van de wortel genezen, hebben minimaal effect op de puistjes op de kin. Onjuiste toepassing van deze anti-acne producten kunnen de huid donkerder waardoor dof en verkleurd.

Hoe puistjes op de kin vorm krijgen?

Kin acne is normaal, net als andere vormen van acne. Het verschil ligt echter in hun vorm. Chin puistjes zijn over het algemeen groter dan anderen. De meeste kin puistjes zijn pijnlijk en gevuld met pus. Overschot afscheiding van de olie-klieren is de meest voorkomende oorzaak van een puistje op de kin. De puistjes op de kin opduiken wanneer overtollig talg reageert met bacteriën op de huid. Echter, kan een persoon met een droge huid ook te maken met een soortgelijk probleem. De waarschijnlijkheid van een dergelijke uitbarsting verhoogt de huid wanneer je niet voorzichtig genoeg zijn om de huid olievrij en helder te houden.


Schattingen voor natuurlijke puistjes kin:

Puistjes zijn een veel voorkomend probleem, maar vervelend huid. Men kan nauwelijks voorkomen dat de golf van aanslagen puistje wanneer u niet helemaal op de hoogte. Geen wonder, een persoon met een vette huid behoefte om meer voorzichtig om te voorkomen dat acne en puistjes opduiken. Het is altijd beter om dergelijke infecties van de huid te voorkomen in plaats van genezen. Eén puistje op de kin kan leven aan een reeks andere, als de infectie verspreidt tijd. Daarom verzorgen van uw huid vanaf het allereerste begin.

Hier zijn een aantal schattingen voor natuurlijke acne kin:

  • Was je gezicht twee keer per dag met een milde, zeepvrije wassen je gezicht. De huid niet te verlaten te droog, omdat het zou leiden tot overmatige afscheiding van talg. Een milde face-wash is minder alkalisch. Het zou nuttig zijn om de natuurlijke vochtbalans van de huid te handhaven.
  • Maakt niet uit hoe moe je bent, nooit vergeten om je make-up te verwijderen voordat u naar bed elke dag. Breng een op water gebaseerde moisturizer na het reinigen van het gezicht.
  • Vermijd vet voedsel extra. Het eigeel is een primaire oorzaak achter het opduiken van puistjes. Vermijd met meer dan drie eidooiers per week. Veel anti-oxidanten, groenten, vers fruit en veel water in uw dieet toe te voegen en te voelen normaal.
  • Royaal na het eten van voedsel mond en kin spoelen. Reinig het gebied met een natte tissue samentrekkende vaak wanneer u uit in de zon en stof.
  • Vermijd het gebruik van een hoge SPF zonnebrandcrème elke keer dat u stap uit in de zon. Toepassing zonnebrandcrème ten minste een half uur voor het uitgaan.

Hoe zich te ontdoen van puistjes op de kin?

  • Ice is een groot genezer voor puistjes op de kin. Radicaal verbetert de circulatie van bloed rond de kin. De poriën van de huid bevriezen als gevolg van contact met het ijs. Het helpt om het overtollige vet en vuil van de huid te verwijderen. Wikkel het ijs in een doek en breng het zelfde over het getroffen gebied.
  • Maak een pakket van citroen en honing. Breng dit pakket elke dag en laat gedurende vijftien minuten.
  • Tandpasta is een gemeenschappelijke methode voor het wegwerken van puistjes kin. Breng een beetje tandpasta op het puistje. Houd het deeg gedurende 20 minuten en spoel af met koud water ijs.
  • Een pakket van sandelhout en aarde 'zeep is ook handig voor het verwijderen van puistjes uit de kin.

Laat uw feedback niet verlaten hieronder als je hebt gevonden het nuttig.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha