HOE JE Plan uw bruiloft? 10 TIPSHOE JE Plan uw bruiloft? 10 TIPS

De planning van uw bruiloft kan vol problemen en hoofdpijn zijn en, als je niet oppast, kan de stress en de spanning van de gehele organisatie ook uw schoenen uit de grote dag zelf. Als je het goed doet, hoewel, doe dan alle regelingen op je eigen kan leuk en spannend zijn, hier zijn tien tips om u te helpen het plannen van uw bruiloft:

1. Koop een boek van huwelijk planning

Je bent niet de eerste persoon die hun eigen bruiloft te hebben gepland, waar er veel goede boeken huwelijk planning die u kunt kopen. Ze zijn voorzien van handige tips en adviezen, lijsten en blanco pagina's voor u doen om van telefoonnummers, de details van de leverancier, en ruimtes voor foto schrijven zodat u een verslag van de voorbereiding kan houden voor uw bruiloft ook.


2. Stel uw budget eerste

Trouwen kan erg duur zijn en het is makkelijk te laten meeslepen! Zorg ervoor dat u uw budget plannen voordat je uitgaven te starten en zal daarom niet een tekort aan geld in de richting van het einde van de programmeringsperiode vinden.

3. Verwerk de waarde van uw gast in de beginfase

Veel van wat je uitgeeft aan uw bruiloft zal afhangen van het aantal mensen dat u van plan om uit te nodigen voor uw bruiloft, zodat de nummers op te lossen in de vroege stadia van het project. Je kunt niet eens beginnen te kijken naar plaatsen, totdat je dit hebt gedaan.

4. wat hulp Get

Waarschijnlijk zal er geen tekort aan vrijwilligers, dus nog wat hulp met uw bruiloft van vrienden of familie en niet proberen om alles zelf te doen. Stevig zijn, echter, en zorg ervoor om te onthouden wie het huwelijk is, want iedereen heeft zijn eigen idee van de perfecte bruiloft.

5. Niet worden gedwongen om dingen die ze niet willen doen

Nooit uit het oog verliezen van het feit dat dit is uw dag, niet uw gezin! Dit kan een beetje 'lastig, vooral als je familie is bij te dragen aan de kosten, dus vraag om hun inbreng, maar beslissingen nemen door uzelf.

6. Te veel koks bederven de brij

Iedereen houdt van een bruiloft en alle liefde winkelen, maar wees voorzichtig te veel mensen met u te hebben wanneer je dingen te kopen voor uw bruiloft. De keuze van de jurk kan het nog erger worden voor het, want als je te veel mensen mee te nemen, het zal nooit in staat zijn om een ​​besluit te komen.

7. Breng zo veel mogelijk over de foto

Als u werkt op een krap budget, niet proberen om foto's die u het opnieuw snijden nemen. Een goede fotograaf kan een verschil maken voor de kwaliteit van uw foto's te maken, en die foto's zijn de herinneringen van de dag die u wilt voor altijd te bewaren.

8. Winkel rond voor alles

Accepteer nooit het eerste bod op iets, het is dat de plaats, het eten of de bloem. Rond te shoppen niet alleen wat geld besparen, maar het kan ook geven u een aantal ideeën die je niet had gedacht. Ook, wees niet bang om te onderhandelen over de prijs, omdat de fabrikanten willen om uw bedrijf te krijgen, zodat hun eerste prijs is niet altijd de laatste.

9. Wees bereid om bezuinigingen op de gastenlijst te maken

Eerste neiging van ieder is om uit te nodigen iedereen weet hun huwelijk en vervolgens de begroting rond dat aantal. Vergeet niet dat de meeste van de kosten voor het huwelijk is een kosten voor de gasten, zodat het minder gasten, hoe meer je kunt besteden aan elke persoon.

10. Veel plezier doen!

Neem de tijd om uw bruiloft te plannen en nemen dagen goed af. Het kan een stressvolle ervaring zijn, als laat het contact met u, dus probeer en veel plezier doen. Krijg hulp wanneer u het nodig hebt, en advies inwinnen van leveranciers ook. Dit is een once in a lifetime ervaring, dus geniet!

Als u uw bruiloft te plannen? Elke andere tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha