Hoe je pagina's aan Apple JPG omzettenPagina's is een toepassing die wordt geleverd gebundelde software van Apple iWork en is vergelijkbaar met een Mac-versie van Microsoft Word. Pages-document opgeslagen in Pages-formaat, maar je kan ze converteren naar andere formaten, zoals DOC en PDF, om uw documenten compatibel met andere toepassingen te houden. Pagina's niet een directe methode voor het creëren van JPG-beeldbestanden van tekstdocumenten aan te bieden, maar Mac OS X kunt u rond dat door het gebruik Voorbeeld.

Pagina's te openen op je Mac. Selecteer "Bestand" in de menubalk bovenaan en klik op "Open". Zoek het document dat u wilt converteren naar JPG en klik op de knop "Openen". U kunt ook de "Open Recent" functie gebruiken om een ​​lijst van documenten die onlangs is werkzaam in Pagina's weer te geven.

Breng de benodigde wijzigingen of correcties aan het document. Zodra u het proces van het document om het te converteren naar een JPG exporteren beginnen zal niet langer in staat zijn om de inhoud te wijzigen - inclusief spelfouten of typefouten.


Selecteer "Bestand" in de menubalk bovenaan en selecteer vervolgens "Exporteren". Selecteer "PDF". Onder "kwaliteit", selecteer "Best". Klik op de knop "Volgende" en kies uw bureaublad als de bestemming voor de geëxporteerde PDF. Klik op de knop "Exporteren".

Klik op het pictogram 'Finder' in het Dock om een ​​nieuw Finder-venster te openen en klik op de snelkoppeling op uw bureaublad in de linkerkolom van het Finder-venster. Houd de "Command" en klik op het pictogram voor de PDF. Selecteer "Openen met" uit het drop-down menu en selecteer Voorbeeld als een applicatie. Voorbeeld is de standaard applicatie-foto visie die is geïnstalleerd op Mac OS X.

Selecteer "Bestand" in de menubalk aan de bovenkant binnenzijde van de preview, zodra u het PDF-document te openen en selecteer vervolgens "Opslaan als". U zult merken dat de beelden verschijnen lichtjes wazig wanneer u een PDF in Voorvertoning te openen, maar dit zal verdwijnen als je converteren naar een JPG.

Klik op het tabblad onder "Format"-item en selecteer vervolgens "JPG". Onder "kwaliteit", schuif de inkeping van de "Best". Klik op de knop "Opslaan". Uw beeld wordt opgeslagen op het bureaublad, tenzij u kiest voor een alternatieve bestemming.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha