Hoe je op flanellen dekens baby Haak Randen zettenHaak een rand op een flanellen deken kind heeft een mooie oude charme en deze dekens zijn zeer doordachte cadeau voor een nieuwe moeder. De afgewerkte deken lijkt alsof je veel uitgegeven, maar in feite, leveringen zijn erg goedkoop. Kies washandjes in kleuren en prints die coördineren met kinderdagverblijf van de baby's en een aantal dekens om ervoor te zorgen dat je een hand hebt als anderen in de was. Rand van een flanellen deken is snel te maken en gebruik de basis haaksteken, perfect voor een nieuwe crocheter.

Snijd een vierkant van 30 cm flanellen stof voor de deken. Je kan het meer of minder als je wilt, maar een 30-inch plein is een mooi formaat ontvangende deken. Vouw een rand van 1/8 inch naar de verkeerde kant en druk op. Vouw over 1/8 van een inch, pers en pin. Stiksel de gevouwen rand. Herhaal dit voor de overige drie zijden. Dit afgewerkte rand zal niet laten zien, maar zal een basis vormen voor de punten gehaakte bieden.

Voer een wandtapijt naald helemaal door de rand van de flanellen deken. Een maasnaald heeft een boom vaak genoeg en geven u een starter gat om je haaknaald voegen. Begin in een hoek van de deken en steek de naald 1/4 inch van de rand. Herhaal elke 1/2 inch rond het dek.


Plaats de deken op schoot met de rechterkant en de rand begint op de voorzijde bovenaan. Plaats de haak in een gat in het midden van het bord, op de top. Bevatten ongeveer 4 centimeter van de staart draad haak tegen de achterste rand van het dek, net onder het gat. Wikkelen de draad om de haak over het uiteinde van de draad. Dit is boven een thread genoemd. Trek de draad door het gat aan de voorkant. Dit zal een lus op de haak aan de voorkant van het dek maken.

Passeer de haak over de bovenrand van de overdekte draad en hoger. Trek de draad door de lus op de haak. Dit ene punt voltooid. Steek de haak door het volgende gat aan de linkerkant van het eerste gat en herhaal stap. Herhaal een punt door alle gaten rond de raad en zes hechtingen door de gaten in elke hoek.

Sluit de laatste cyclus van de ankerpunten met het eerste punt. Plaats de haak in het eerste punt. Omsl en haal de draad door het punt en door de lus op de haak. U zal worden gelaten met een lus aan de haak. Omsl en haal deze door de lus. Herhalen. Je hebt een keten van twee punten gemaakt. U vindt er een lus aan de haak hebben.

Garen, steek de haak door het eerste punt van de keten opgericht door zijde van twee punten. Garen over en terug te trekken door het punt. Je zal drie lussen op de haak. Omsl en haal deze door de eerste twee cycli. Je zal moeten twee ringen aan de haak, maar een feit en één links van de vorige stap. Omsl en haal deze door de laatste twee lussen op de haak. Je hebt net een stokje steken.

Haak andere twee stokje steken in hetzelfde punt aan de linkerkant van de keten van twee punten voor een totaal van drie dubbele haaksteken. Haak nog drie punten in de dubbele haak steek foundation verliet en in elke resterende punt rond de flanellen deken. Plaats het haak bovenaan de ketting twee punten aan het begin van de ronde. Omsl en haal de draad door de steek en de lus op de haak. Omsl en haal deze door de lus op de haak. Haak de draad en trek aan een knooppunt te maken. Weven het begin en de uiteindelijke discussies door de steken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha