Hoe je oogschaduw perfect passen bij de procedure gedetailleerde fotoToepassing van oogschaduw is een van de meest gevreesde taken voor elke beginner. Maar er zijn een paar eenvoudige trucs die het kan maken veel gemakkelijkere manier. Hier is de stap voor stap aan oogschaduw van toepassing voor de perfecte look.

Hoe je oogschaduw toe te passen

Stap 1:

Reinig je gezicht voordat op alle make-up. Bereid het oog met primer en concealer. Verberg elke donkere kringen en prime oogleden. Het vullen van de deksels helpen om de schaduw op de deksels voor een lange tijd.


Stap 2:

Breng de lichtste kleur over de hele deksel. Als u niet zeker weet welke kleur te kiezen dan gebruik maken van tinten zoals perzik, bruin, beige of naakt tinten, huidskleur, etc. Gebruik de lichtere kleur dan je zult gebruiken.

Stap 3:

Neem nu een donkerdere tint oogschaduw met een borstel vouw of een make-up borstel en gebruik het op de vouw van je oog. Start vanaf de binnenste ooghoek en de schaduw van toepassing op de buitenste hoek. Donkerdere tinten op de vouw definieert de vorm van de ogen. Gebruik gedurfde kleuren voor een levendige uitstraling. Klop de vouw goed met een zachte borstel mengen.

Stap 4:

Neem nu het oogpotlood en oog lijn. Lijn de bovenste en onderste wimperlijn. Ook langs de waterlijn met kohl. Een grote truc om ervoor ogen kijken wakker en grootst is aan de binnenkant lijn met een wit oogpotlood/naakt.

Stap 5:

Breng een beetje 'witte oogschaduw aan de binnenste hoek van de ogen. Dit zal uw ogen pop en oog make-up aantrekkelijk

Stap 6:

Mascara aanbrengen en je bent klaar. Voeg ook een paar valse wimpers als je wilt.

Ook om de wenkbrauwen te benadrukken, kunt u een markeerstift schaduw van toepassing onder de wenkbrauwen. En hier is de complete look

Verwijder eventuele val outs met een punt q nat voor een schone, frisse uitstraling.

Enkele tips voor het aanbrengen van oogschaduw:

  • Gebruik altijd de kleuren die passen.
  • Investeer in een goede basis of bodem als het onmiddellijk zal verhogen van uw oog make-up en helpen handhaven schaduw op voor een lange tijd
  • Borstels zijn echt belangrijk om oog make-up mooi. Dus investeren in een aantal fundamentele borstels. Zij moeten van goede kwaliteit zijn. Vergeet niet om te investeren in een goede set van borstels zal een lange weg te gaan.
  • Hoewel ze niet erg vertrouwd zijn met het mengen neem dan een beetje 'lichter van kleur en toe te passen over de donkere schaduw. Gebruik maken van een reiniging beweging in een schaduw licht de donkere schaduw. Op deze manier kunt u gemakkelijk in staat zijn om een ​​aantal grote fusie te maken.
  • Houd borstels schoon en gebruik een goede reiniging borstel om een ​​keer per week schoon te maken, als je ze gebruiken heel vaak
  • Voor de toepassing van tonen naar de kudde, met een borstel potlood voor precieze toepassing
  • Verwijder eventuele val outs met een oor bud gedoopt in make-up remover.
Dus je bent nog steeds geplaagd door het probleem van hoe je oogschaduw toe te passen? Waar wacht je nog op? Probeer het nu!
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha