Hoe je oog make-up toe te passen, zonder een oog Fold?Het is allemaal een kwestie van het kennen van de juiste trucs voor oog make-up die kunnen maken dat elk type van de ogen ziet er geweldig uit. Ja, dit is het feit. Er zijn vele vormen en elk oog heeft een andere set van functies. Dus het belangrijkste van alles is om in gedachten te houden dat een aantal kleine tips is wat elke oogvorm en het type moet kijken mooi.

Als je kleine maar sexy Aziatische ogen of ogen zonder een oog vouw dan is dit artikel kan u helpen bereiken wat oog ziet er fantastisch uit. Kleine ogen bieden minder oppervlak om te spelen met schaduwen, maar er zijn trucs die kunnen maken dat je ogen opvallen. Dubbele afdekking van de ogen kan maken wimpers dikker lijken en je kunt zelfs gaan dicht coating ogen. Vergeet niet er zijn een aantal make-up tips oog vouw Aziaten die bestaan ​​voor dit type.


Hier is onze gids voor oog make-up, zonder dat een plooi van de ogen:

Stap 1:

Begin met schone ogen en oogleden. Gebruik een wasmiddel olie of het kind voor. Maar zorg ervoor dat alle vuil en overmatige olie uit deze regio te verwijderen.

Prime ogen voorhoofd bot voor de omslagen en vervolgens dekking elke fijne lijnen, vlekken of donkere kringen en ader met een concealer en dan mengen met een stichting. In dit te doen, kunt u een basis voor pure is het gebruikt van een primer en een concealer om zelfs uit de toon te gebruiken.

Stap 2:

Verleng de zijkant van het oog met uw vinger en gebruik een potlood liner de zweep dunne naar lijn.

Stap 3:

Lijn de onderkant met een kohl potlood liner of verlaten van 1/4 van de buitenrand. Sleep de lijn en voldoen aan de lijn die uit de bovenklep.

Stap 4:

Voor oogschaduw, gebruik de kleuren van de huid op de buitenste rand van het deksel.

Als het een formele gelegenheid, dan is voor het licht middengewicht kleuren zoals hemelsblauw, marineblauw of lichtbruin.

Voor de nacht en feest gelegenheden, ga voor donkere kleuren zoals bruin Smokey, carbon black, donker roze, donkergroen en marine blauw.

Een kleur voldoende omdat het oppervlak klein is. Begin bij het midden van het deksel en verplaats naar binnen naar de neus. Eindigt de schaduwen met een zilverachtige kleur aan de wenkbrauwen.

Stap 5:

Neem een ​​vloeibare liner en breng een dunne lijn boven de vorige top coating rim.Take een witte liner en lijn de resterende 1/4 van de onderkant we hadden uitgecheckt initially.If witte voering niet liever dan laat de velg zonder kleuren.

Stap 6:

Als je korte wimpers, maar vaak, dan moet je proberen een verlenging mascara.

Als u minder dichte wimpers, kom dan een volumizing mascara of gebruik maken van zowel volumizing mascara en volg met een verlenging van mascara.

U kunt ook gebruik maken van valse wimpers als je wilt.

Stap 7:

De meeste Aziatische ogen zonder Fold ogen hebben dunne wenkbrauwen. Dikker de voorkant dus bezaaid met donkerbruin wenkbrauwpotlood. Maar zorg ervoor dat je niet overdrijven.

Dat is het; Uw Aziatische Oog make-up zonder plooi van het oog wordt gemaakt!

(0)
(1)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha