Hoe je oog make-up perfecte bruiloft van toepassing?Het huwelijk is een van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven van elke vrouw en we willen om een ​​perfecte blik op deze dag geen kwestie wat. Wetende dat de ogen de beste eigenschap van het gezicht, moet je markeren met perfecte bruids make-up het oog. Welsprekende ogen en iedereen kan lezen dat sprankelende ogen van de bruid/te zijn.

Dit artikel Indiase bruids make-up zal u helpen om de perfecte set van de ogen op uw speciale dag.


Tips voor make-up:

1) Krijg je wenkbrauwen gedaan één voor de bruiloft dag. Altijd gedaan dezelfde dag toont zichtbare roodheid en irritatie die je look voor de dag zou kunnen verpesten.

2) Slaap lekker naar donker-kringen en wallen onder de ogen te vermijden.

3) Koop de producten die u nodig hebt voor oog make-up als je het zelf doet: het bereik kan onder

a) weefsels
b) Foundation/Concealer
c) Eye-liner
d) Mascara
e) of Kohl Kajal potlood-
f) Oogschaduw
g) Sommige borstels
h) Lashes wimper-krultang of vals

Stap 1:
Begin met het schoonmaken en hydraterende gezicht en hals helemaal. Klop een stichting die past bij uw huidtype en toe te passen op het gezicht en de hals in een uniform model.

Stap 2:
Breng een concealer op je ogen, boven de donkere vlekken (indien van toepassing) en Dark-kringen om je huidskleur passen. Zodra de onberispelijke toon, ga dan naar stap

Stap 3:
Kies een oogschaduw die overeenkomt met de kleur van de jurk, zo niet, een gouden combinatie met rokerige zwarte pakken elke kleur jurk. Gebruik een goede borstel van hoge kwaliteit merk om oogschaduw toe te passen op het deksel, net boven de vouw, starten vanaf de binnenzijde (neus-zijde) naar de rand.

Reapply nog een laag van het centrum van het deksel, schoten te geven aan de hoek van uw oog en goed mengen in de schaduw. Deze methode zal helpen om de tonen evenwicht gewoon alles.

Stap 4:
Kajal Eye: Breng kajal zoals u gewoonlijk doet. Doe er niet een dikke laag omdat we concentreren ons op de bovenklep van het onderste deel van het oog.

Stap 5:
De volgende stap is om eyeliner, waarbij je je handen heel stabiel. Begin met een dunne lijn vlakbij de binnenste hoek en een dikke aan de buitenste hoek van het oog, zoals in de volgende figuur. Afhankelijk van de aard van de look die u aanmaakt, kunt u ook uw model te kiezen, waaronder gevleugelde eyeliner, uitgerekt, of gemengd met valse wimpers, double-winged etc ,.


vals
vals
vals

EN-US
X-NONE
X-NONEStap 6:

Mascara geeft een blik van dikte aan je wimpers. Solliciteer stevig zonder beschadiging van de liner en kohl.


vals
vals
vals

EN-US
X-NONE
X-NONE


Gebruik een krultang na mascara droogt volledig; geeft vorm aan de wimpers.


vals
vals
vals

EN-US
X-NONE
X-NONE


U kunt ook proberen valse wimpers voor een glam look. Echter, klik niet op die decoratief. Richten zich vooral op hoe je oogschaduw en eyeliner. Ook moet de kleuren die u kiest je jurk perfect aanvullen om de perfecte look te bereiken!

Bron: 1

vals
vals
vals

EN-US
X-NONE
X-NONE


(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha