Hoe je olijfolie gebruiken om vette huid te bestrijden?De toepassing van de olie op een vette huid? Wie doet dit? Het enige wat mensen met een vette huid ambiëren is een dag zonder olie, dus waarom zouden ze verergeren de situatie door het aanbrengen van meer olie?

Het is een algemene misvatting dat het gebruik van olie op een vette huid is dikker kan maken. misschien waar in sommige gevallen. Maar als je olijfolie, dat is zeker niet het geval te gebruiken! Olijfolie kan eigenlijk stoppen met de huid om overtollige olie te produceren.


Waarom is olijfolie goed voor de vette huid?

Talgklieren van de huid te produceren teveel aan talg die olie scheidt en maakt de huid glanzend, vettig, dof en futloos. Block vette huid poriën leidt tot de groei van bacteriën, waardoor punten zwarten en acne. Olijfolie is bekend dat de olie op de huid ontbinden zonder dat de huid vettig of droog. Olijfolie, wordt schijnbaar magische therapie gebruikt in een ouderdom te reinigen en hydrateren de huid.

De olijfolie werkt geweldig als een huid moisturizer en is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat deze olie moet worden gebruikt met mate als een minuut of overmatig gebruik van olie kan leiden tot puistjes in acne gevoelige huid.

Redenen voor olijfolie:

  • Anti-aging: Olijfolie is rijk aan antioxidanten, vooral hydroxytyrosol, die het verouderingsproces vertraagt.
  • Vette huid: regelmatige toepassing van olijfolie, maar in kleine hoeveelheden helpt om je huid helder overtollige olie te houden waardoor de huid glad zonder olie.
  • Gevoelige huid: Olijfolie is niet-irriterend en zeer zacht voor de huid; Vervolgens maakt een perfecte ingrediënt voor de gevoelige huid. Olijfolie is rijk aan voedingswaarde, het is zeer goed voor de gevoelige huid.

Vette huid kan een nachtmerrie voor velen, als het lijkt, niet alleen saai, maar leidt ook tot veel huidproblemen als verbonden punten zwarten, acne en puistjes. Velen van ons hebben beide manieren geprobeerd goedkoop en duur om zich te ontdoen van een vette huid, maar tevergeefs. Vele crèmes en poeders op de markt beweren de olievrije gezicht houden. Sommigen van hen het werk doen, maar ze werken alleen voor een paar uur en slijten leidt tot een doffe huid. Velen van ons wassen ons gezicht overdreven hoop om zich te ontdoen van een vette huid, maar weinig wisten we dat het reinigen van de huid leidt vaak tot de huid meer talg en olie, die leidt tot meer huidproblemen en frustratie te produceren! Ja, je pijn de hele tijd!

Voordelen van olijfolie voor de vette huid

Olijfolie heeft echter enorm en zeer voedingseigenschappen en werkt zeer goed op vette huid. Olijfolie bevat olijven als hoofdingrediënt en is rijk aan antioxidanten en vitamine A. Vitamine A helpt de pH van de huid, die essentieel is voor het behoud van gezonde huid. Antioxidanten helpen bij huidaandoeningen zoals acne bestrijden van chronische punten zwarten, vlekken en huidkanker.

Het toepassen van olijfolie kunt u gratis van een vette huid permanent, dus te ontdoen van acne, vlekken en wijst zwarten. Olijfolie diep reinigt de huid, het verwijderen van vuil en overtollige olie die de poriën verstopt. Wrijf een kleine hoeveelheid olijfolie op de huid regelmatig spoelen met warm water helpt de afscheiding van olie voor langere tijd, waardoor de huid glad, schoon en gezond. Olijfolie is ook bekend voor de behandeling van huidaandoeningen zoals extreme zonnebrand, huid eczeem en huiduitslag. Door deze olie voegt ook extra glans aan de huid, waardoor het een stralende verschijning.

Lang voordat chemische basis huidverzorgingsproducten ontstond, Olive Oil hield een ereplaats als een natuurlijke cleanser en moisturizer geweldig. Vandaag veel commerciële zepen, oliën, lotions en crèmes zijn klimmen op de bandwagon olijfolie en het als actief bestanddeel in hun producten. Al deze producten zijn nuttig, maar het is het beste om vergine olijfolie gebruiken voordat voor het beste effect - zowel intern als extern. U kunt ook proberen merken zoals olijfolie Figaro, AloeVeda of Soulflower die meestal worden aanbevolen door artsen.

Dus afscheid te nemen van de vette acne gevoelige huid, en zeg hallo tegen je een mooie - allemaal dankzij Olijfolie voor de vette huid!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha