Hoe je nep wonden Fire makenAls je in een theater of het plannen van een groot Halloween escapade werken, realisme is alles als het gaat om kostuums en make-up. Zelfs de grootste van het acteren lijkt misschien hokey en ongelooflijk, zo niet gepaard gaat met grote rekwisieten zoals de truc. Een burn slachtoffer in een spookhuis Halloween moet verschijnen als een slachtoffer van brandwonden; het aanbrengen van nep wonden kan de enige manier om uw huis beangstigend geloofwaardig te maken. Je kunt mixen een aantal basisingrediënten en toepassen op uw huid om een ​​kijkje echt verschrikkelijk krijgen.

Giet de unflavored gelatine in een kom. Roer in heet water om de aanwijzingen op het product, totdat de gelei is plakkerig.

Voeg 2-3 druppels plantaardige olie aan de gelatine te voorkomen verharding; de ideale consistentie is iets dikker beslag. Blijf roeren tot de gelatine is koel genoeg om toe te passen op uw huid.


Verdeel de nog warme (maar niet heet) gelei op de huid met een stokje. Verspreid over het gebied dat u wilt verbrand bekijken. Maak je geen zorgen over haar; gelatine zal gemakkelijk wassen van lichaamshaar.

Strijk de gelei rond de huid met het stokje. Op dit punt zal de gelatine niet gemakkelijk verspreid, snel verhardt; verspreiden rond met de stokje zal een schurftige, oneffen uiterlijk op de huid te creëren.

Schilderen een dunne laag vloeibare latex op de gelatine. De vloeibare latex wordt voorkomen dat de gelatine om hard-rock geworden, het creëren van een meer realistische huid en voel de wond korst vuur.

Smeren nep bloed rond de randen van de wond met een wattenstaafje, om te kijken als bloedspatten. Breng de gel aan het bloed, die dikker en donkerder de scheuren in de latex en gelatine om een ​​diepere, bloederige look.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha