Hoe je maskers van Inheemse Amerikanen makenAls onderdeel van de kleuterschool curriculum, zijn leraren nodig om hun leerlingen te leggen aan verschillende culturen. Een van de meest populaire is de Native American cultuur en legendes, die kinderen vinden het vaak fascinerend. Om de lessen interactiever te maken, kunt u maskers maken met de kinderen, en luister naar de verhalen van indianen en de muziek. Het maken van maskers van de indianen is niet moeilijk, en zorgt ervoor dat kinderen om te leren over zowel de cultuur en de uitdrukkelijke creativiteit.

Bedek het werkvlak met een doek wasbaar. Het proces kan zeer rommelig; zorgen voor kinderen dragen beschermende kleding, zoals schorten. Je zou willen om beelden van Native American maskers af te drukken om studenten te inspireren als ze te maken.

Houd een stuk papier in de voorkant van de studenten worden geconfronteerd, en buig het dus het is verdubbeld. Snijd deze film van de rol.


Knip de dubbele stuk papier dubbel zodat twee stukken hebben.

Houd een stukje aluminiumfolie en druk voorzichtig tegen de studenten worden geconfronteerd. De film heeft het gezicht vormen, waarin de curve van het gezicht en de neus.

Herhaal met de andere foliebaan aan de andere zijde van het gezicht.

Vervang het papier, zodat ze in de juiste volgorde, waardoor een gezicht folie. Tape de twee stukken aan elkaar zachtjes van achter, om het gezicht te beveiligen.

Roll vellen papier tot kleine balletjes vormen. Plaats deze op de achterzijde van het papier, om de curven ondersteunen.

Meng 2 delen bloem en 1 deel water in een pan en roer goed tot er een dikke, kleverige consistentie. Het moet voelen als lijm of dikke verf. Water toe te voegen of bloem als nodig totdat dit consistency.There mogen geen klontjes.

Tear krant strips die over de lengte van het gezicht en 2 cm breed vormen. U vindt er een heleboel strips nodig.

Dompel de strip van de krant in de pasta pot, en voorzichtig te plaatsen op het gezicht film. Herhaal plaatsen van de strips in verschillende richtingen, totdat de film gezicht volledig bedekt krant.

Laat de film te drogen gezicht, en herhaal tot je vier of vijf lagen. Dit zal de robuuste masker te maken. Indianen maakten hun gesneden maskers, die dik en sterk was.

Verf het masker en laat het drogen. Indianen vaak Styled hun maskers te kijken als dieren. Ze zouden een dier dat een geest of een karakteristieke bewonderd vertegenwoordigd kiezen, en is ingericht om te kijken als dit. Bieden een waaier van rood, bruin, wit, zwart en grijs om studenten een groot palet. Vraag hen welk dier ze ervoor kozen om te vertegenwoordigen, en waarom. Dit helpt studenten om te denken als een Indiaanse en begrijpen van hun cultuur.

Laat kinderen de maskers te versieren, met behulp van beelden van de Amerikaanse Indianen als een bron van inspiratie. Native American maskers versierd met natuurlijke objecten die ze konden vinden, zoals boomschors of stro. Zij gebruikten ook de veren of vacht van dieren die ze imiteerden. Zorg voor verf, veren, stof en papier, zodat je student aan een authentiek masker recreëren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha