Hoe je make-up blauw oog toe te passen?Zwart oog make-up met oogschaduw zwarten en een schot van dikke eyeliner is zeer populair geworden deze dagen. Eerder het gebruik van zelfs een zwarte schaduw was geen rigoureuze voor de meeste meisjes. Maar de meisjes tegenwoordig 'Love Sport oogschaduw zwarten. Zwart oog make-up kan goed zijn voor je 's avonds feesten en ook voor alle speciale gelegenheden met een aantal wendingen, zoals Halloween of een kostuum partij zijn.

Terwijl het doen van oog make-up zwarten, ongeacht welke vorm van zwarte schaduw die u kiest voor uw ooglid, altijd kiezen voor een mat effect een of iets dat schittert heeft. Mat zwart oog make-up ziet er het beste. Als u wilt dat een partij oog make-up look met zwarte, dan kunt u glitter losse voegen later, maar altijd voor zorgen dat glitter voorkomen op het bed terwijl de toepassing van het op de deksels.
Hier is een eenvoudige tutorial om je te laten zien hoe gemakkelijk je een blauw oog make-up kan maken.


Wat heb je nodig:

Primer (optioneel) en de Stichting
Zwarte oogschaduw van uw keuze met een spons applicator tip of schaduw applicator borstel pot.
Een glinsterende kleur van uw keuze -Ik heb gebruikt contrasterende blauwe schaduw van coloressence.
Een zilveren shimmer oogschaduw te markeren.
Liquid Liner.
Kohl Kajal potlood of potlood of zwarte voering.
Mascara
Lash Curler optioneel
Valse Wimpers optioneel
Eye Brow Pencil (bij voorkeur bruin) optioneel, dit hangt als je schaars wenkbrauwen of u wilt de wenkbrauwen donkerder te maken.

Tutorial:

Stap 1:

Op oogleden schoon, gebruik van sommige van primer als u wilt dat uw make-up voor het laatst voor meer dan 3-5 uur. Als u zetten op oog make-up voor een korte periode, dan is het niet nodig gaten primer. Daaropvolgend gebruik van foundation op de oogleden en dekken donkere kringen onder de ogen. Meng goed.

Stap 2:

Breng gelijkmatig aan je zwarte oogschaduw op het hele deksel met de borstel applicator schaduw. U kunt zelfs gebruik maken van uw laatste vinger. De laatste vinger zijnde de kleinste van alle vingers is perfect voor het mengen en oogschaduw.

Stap 3:

Gebruik nu een contrasterende kleur op het exacte midden van het ooglid. Dit zal het effect van zwarte schaduw verbeteren. U kunt ook gebruik maken van perziken groen of beige of donker paars of donker.

Stap 4:

Nu opnieuw toepassen van de zwarte schaduw rond het deksel dat de contrasterende kleur dekt.

Stap 5:

Nu dat je een schaduw mooi op het deksel, bedek de rest van het oog van de vouw aan de wenkbrauw botten met een witte schaduw shimmer.

Stap 6:

Verleng de schaduw van de gevormde deksel, staart de buitenkant voor een extra effect.

Step7:

Gebruik voering in de vorm van matige dikte.

Stap 8:

Gebruik Kajal liner of kohl potlood of aan de onderkant.

Stap 9:

Werk af met het aanbrengen van mascara.

Stap 10: Curl wimpers met een wimper krultang oog als je wilt. Dit is volledig optioneel. Als je valse wimpers gebruiken, gebruik dan voor het aanbrengen van de primer. Wenkbrauwen potlood kan in een gestippelde worden toegepast vanaf de binnenste zone buiten buitenkant.

En hier is de uiteindelijke look.

Tip: Als u een glitter afwerking wilt, koop dan een losse glitter poeder bij voorkeur Gezichten .Neem in een platte borstel droog, dep de overtollige en gebruik de boven het zwarte deel van de schaduw op het deksel. Met behulp van borstel voor een glitter zal stok schitteren op voor het oog langer.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha