Hoe je lipstick perfect toe te passen?Hoe vaak hebben we een goede blik perfecte geruïneerd door een lippenstift schaduw ongeschikte keuze gezien?

Zelfs nadat u van toepassing de juiste kleur kunt u niet eindigen met de beste results.Many tijden en we denken dat we die lippenstift op de juiste manier, maar verrassend is het niet waar. Met de toepassing amateur vinden we vaak onze lipsticks


  • Vlekken,
  • Klonter
  • Schilferen of zelfs volledig verdwijnen

Toen ik ging voor mijn eerste professionele vakantie, mijn lippenstift verdween na 15 minuten van het eten van snacks.I werd gewaarschuwd door mijn collega en ik heb de hele avond raakt mijn lippenstift.

Om die perfecte look pro te krijgen, laten we eens kijken naar de toepassing van lippenstift op de juiste zodat je het meeste uit je ogen.

Tips over hoe je lipstick perfect van toepassing:

Begrijp dat lippenstift kleuren en merken voldoen aan uw lippen. Kijk ook eens naar je huidskleur als je de kleur van de lipstick te selecteren. A-rode gebaseerde tinten van blauwe pakken eerlijker huid. In dezelfde geest glinsterende roze niet alle huid tones.Test alle tinten tegen je skin.Keep in gedachten dat dezelfde steeg in matte of glanzende lippen zorgen voor een andere toets aan te passen.

Vergeet niet, heb een lippenbalsem of een lipliner niet van toepassing voor het aanbrengen van lippenstift is een misdaad voor de lippen als droge lippen oorzaken aankoeken lippenstift.

Lichte huid:

Kies voor licht naakt, roze matte, pastel, perzik, roze, rood, oranje of rood koraal. Deze kleuren zullen je huidskleur te verbeteren en zal zeker opvallen tussen je vrienden.

Dit naakt look wordt aangevuld met donkere ogen/rokerige makeup.These mooie kleuren zal u helpen schitteren in een partij als een kantoor.

Matige/olijfkleurige huid:

kiezen voor tinten voor lippen als halfnaakte, bruin, blank metaal, alle metalen, rode roos, koel-toon en heldere koralen Deze aanvulling op uw olijfkleurige huid en zorgen voor een pop van kleurtoon color.Cool in het kantoor kan worden teruggebracht naar een verandering van tempo.

Donkere huid:

moet je controleren een van die felle kleuren zoals diep bruin, alle metalen (brons en goud mix), roze, perzik tinten diepere, heldere fuchsia, allemaal rood (als uw huid heeft een geel goud toon, proberen om de rood-oranje), de rode wijn van diepe, diepe aubergine en paars vermijden.

Stappen om lippenstift perfect van toepassing:

  1. Bereid de lijn van de lippen met een lipliner complimenten aan franjes voorkomen. Lippenstift voorzichtig van de ene hoek zodat het gaat langs de omtrek van de lippen. Begin met de bovenlip.
  2. Gebruik hetzelfde proces op de onderlip ook.
  3. Gelden andere jas, als u dat wilt, maar vergeet niet dat dit de lippen vet kan maken. Dus gewoon van toepassing een jas als je voelt de lipstick niet goed toegepast. U kunt gebruik maken van een add schijnen Lip Gloss/Gloss, indien nodig.

Voor het aanbrengen van lippenstift:

Na het aanbrengen van lippenstift perfect:

Ik hoop dat dit artikel zal u begeleiden bij het selecteren en correct toegepast lippenstift.

Kijk ook eens naar het gebruik van een 24 etc.These lippenstift van Revlon lipsticks hebben een duidelijk aparte applicator die ervoor zorgt dat je lippenstift blijft ook na eating.So dames, laat omarmen een kijkje mooi gedaan. Als u suggesties heeft, gelieve ons te schrijven in het opmerkingenveld hieronder.

Aan het eind zijn hier enkele tips om die fabelachtige gepolijste look te krijgen

  • Breng een lippenbalsem of lip conditioner.
  • Breng een lip potlood, indien nodig. Dit helpt om een ​​stichting te creëren, zodat de lipstick goed kunt mixen en gaan langer mee.
  • Ook gebruik maken van een liner als je dunne lippen als het zal de lippen lijken voller.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha