Hoe je kaarsen in huis Decor gebruikenDe kaarsen zijn zeer geschikt voor decoratie, om te ontspannen, om een ​​stemming te stellen of gewoon als back-up wanneer de elektriciteit misgaat. Deze stukken van wax kunst wonderbaarlijke voegen visuele warmte en echt in elke kamer van het huis. Ze helpen om een ​​omgeving en een algehele decor, belichting te maken en bieden meer als goed. Zoals de kaarsen kunnen worden gebruikt in de meest effectieve manier om te versieren in het algemeen? Volg deze stappen om dat te bereiken.

Opstelling van een plan voor de gewenste manier om kaarsen te gebruiken alvorens te kopen voor hen. Dit zal uw shopping trip een stuk makkelijker maken.

Kies kaarsen die de inrichting van het huis of het specifieke onderwerp waarvoor ze worden gebruikt als aanvulling. Houd rekening met de structuur die u wilt bereiken met uw keuzes kaars ook. Denk ook houders, containers of gerechten die nodig zullen zijn om de kaarsen die u kiest te houden; ze moeten ook het interieur aan te vullen.


Gebruik kaarsen om uw tafels te versieren. Pillar of votiefkaarsen zijn vooral goed voor het accentueren of salontafels. Ze kunnen in individuele houders worden geplaatst of samen geclusterd op een bord of in een kom. Taper, thee licht, votief kaarsen en praalwagens, evenals pilaren, kunt versieren een eetkamer of keuken tafel met hetzelfde gemak.

Gebruik kaarsen om meubels te accentueren. Bijvoorbeeld, als je een grote open haard op een muur van de kamer, met weinig of geen andere meubelen langs dezelfde muur, en het lijkt misschien gewoon een beetje 'vreemd op zich. Echter, waardoor een drie andere grote kaarsen in hoge kandelaars aan elke kant van de open haard verwarmt het gebied direct en de open haard een brandpunt van de kamer.

Gebruik kaarsen kasten en werkbladen, mixen en matchen met andere elementen die worden gebruikt om die gebieden te versieren accentueren. Bijvoorbeeld, als het thema keuken is fruitig, leg dan de kunstmatige druiven of andere vruchten rond kaarsen of kandelaars aan de algehele interieur accentueren.

Zet kaarsen decoratieve appliques die zich vermengen met uw algehele inrichting van het huis.

Plaats verschillende grootte kaarsjes rond het bad voor een ontspannen sfeer van een luxe badkamer te vestigen. Kies pijlers voor langdurig gebruik of waxinelichtjes, votief of drijvende kaarsen die kunnen worden gewijzigd van tijd tot tijd.

Zet kaarsen rondom de slaapkamer om de stemming voor een nacht van liefde en passie. Maak liefde bij kaarslicht is zowel romantisch en sensueel.

Gebruik kaarsen in plaats van sieraden, beeldjes, vazen ​​en planten. Zet één of twee op een stapel boeken op weg naar een vleugje verfijning en elegantie. Gebruik de zuilen met decoratieve houders speciaal gekozen of orkanen prachtig voor een bepaald type van meubilair als Victoriaans, Art Deco of koloniaal.

Gebruik kaarsen te versieren voor feestjes of speciale evenementen. Bijvoorbeeld, voor een tropisch thema-evenement, zet een beetje 'van zand in een grote schaal en het nest van een thee licht in het centrum. Deze kunnen worden gebruikt om een ​​tabel of een voedingsreep accentueren. Tijdens de lente, kaarsen mengen met zijden bloemen voorjaar kleur aan decor vrolijken. Voor Kerstmis, omring jezelf met witte kaarsen uit rode bollen op een kristal plaat voor een feestelijk tintje.

Kleur tekening speciaal op uw kaarsen en kandelaars. Bijvoorbeeld, als u een nautisch thema, schilderen of koplampen verankert uw kaarsen; voor een romantische slaapkamer, schilderen bloemen.

Versieren van kaarsen en kandelaars met schelpen, stenen, kristallen, sieraden en kralen tot jazz hen of aan een bepaald thema te vestigen.

Gebruik decoratieve objecten zoals zijde bloemen, groen en kaars ringen om kaarsen te omringen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha