Hoe je je vriendje ONLINE persoonlijk te ontmoeten? 9 dating tips NUTTIGHoe je je vriendje ONLINE persoonlijk te ontmoeten? 9 dating tips NUTTIG

Als je mensen online te ontmoeten, kan je denkt te weten ze al, maar heb je echt? Terwijl de meeste mensen zijn eerlijk, sommige uitvinden een hele nieuwe persona voor zichzelf online, zodat je vriendje online Meting in persoon voor de eerste keer, kan het een echt frustrerend voor beide. Afgezien van de zenuwen, is het belangrijk om te onthouden dat het is nog steeds een eerste date en je niet echt kent hem nog goed, dus lees onze adviezen over hoe je vriendje online persoonlijk te ontmoeten, voordat je gaat:

1. Wees voorzichtig

Veel mensen vandaag de dag aan hun partners online, dan zouden we zeker willen off meeting online persoonlijk zet je vriendje. Echter, wanneer je hem ontmoet voor de eerste keer, moet u dezelfde voorzorgsmaatregelen nemen als je zou wanneer het ontmoeten van een vreemdeling. Gewoon redelijke voorzorgsmaatregelen te nemen om nieuwe persoon voor de eerste keer ontmoeten ontmoeten in een openbare plaats, waar je je veilig voelt, en wees voorzichtig het geven van te veel persoonlijke gegevens over uzelf, totdat u zeker bent dat de persoon die je bent vergadering .


2. Behandel het als elke andere eerste date

In sommige opzichten kan dit erger dan een eerste date, want beide hebben bepaalde verwachtingen van elkaar. Maar, blijf koel en behandeld op dezelfde manier als elke andere eerste date. Zoek uit of het echt de persoon die je denkt dat het is en vergeet niet, wordt hij hetzelfde te doen, om te ontspannen, genieten, is het misschien het begin van iets groots te zijn!

3. Houd vluchtwegen geopend

Noemen dit een blind date zou verkeerd zijn. Immers, heb je in de communicatie met hem, en je hebt waarschijnlijk gezien de foto's, maar als die foto's waren twintig jaar verouderd en die ring aan zijn vinger was niet schieten, dan wilt u misschien een snelle exit. Koffie drinken is waarschijnlijk het soort dingen voor een eerste ontmoeting, dus je hebt de keuze om ergens anders heen te gaan of, indien nodig, maak je excuses.

4. Niet springen met beide voeten

Het kan zijn texting, praten over de telefoon en e-mailen, maar vergeet niet om dezelfde regels volgen als je zou als je op een eerste date. Springen in bed met een vreemde is vol gevaren, als u online op voorhand of minder hebben gecommuniceerd, en heeft dezelfde gevolgen.

5. Ontspan en wees jezelf

Je denkt dat je deze persoon en dat waarschijnlijk weet, zo ontspannen, verlichten en probeer niet te ongemakkelijk voelen. Bent u uit om een ​​betere start dan normaal, omdat je dingen al over praten, dus het moet makkelijker zijn; maar zich ervan bewust, dat kunt u ook te popelen om indruk te maken en zal niet uitkomen.

6. Wees dezelfde persoon

De jongen is klaar om u te kennen, dus niet anders gaan handelen dan het online deed. Hopelijk ze alleen waren, toen je achter de computer, zodat dezelfde persoon nu, of, zo niet, dan zal iemand teleurgesteld worden.

7. Elimineer de lucht van kleine leugens

Als je beter had overdreven op je profiel of e-mail, zodat de helft van dat snel te krijgen! De kleine witte leugens zijn gemakkelijk online, maar het reinigen van de lucht eerder, eerder dan later of je terug zal komen om u te achtervolgen.

8. Vergeet niet te flirten

Onze aanbevelingen hier zijn een allegaartje, om voorzichtig te zijn, maar plezier hebben ook. Het is nog steeds een datum, aan het eind van de dag, en je hebt waarschijnlijk online flirtte met hem, dus ons nu niet teleurstellen! Als alles ziet er goed uit, dan is de batterij!

9. Wat dating advies zou je geven aan je dochter?

Ik wil niet klinken als je moeder, maar hebben een na te denken over welk advies zou je geven aan je dochter, in deze omstandigheden, en dan volg je een goed advies.

Heeft u nog andere suggesties over hoe het vriendje online dating voor jezelf te ontmoeten? Neem dan deel je gedachten in het opmerkingenveld.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  0   0
April 29, 2015 | 02:01:44 | later 5 uur

Je deed het goed ѕome punten dateren theгe.

  2   0
April 29, 2015 | 08:48:34 | later 12 uur

Heƴa Ik ben hier voor de eerste keer. Ik vind het echt nuttig en hielp me veel mе. Ik hoop dat ik iets terug te geven en anderen te helpen zoals jij mij geholpen.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha