Hoe je je vriendje EX overwinnen? 10 dingen die je vandaag kunt doenHoe je je vriendje EX overwinnen? 10 dingen die je vandaag kunt doen

Het overwinnen van een ex kan moeilijk zijn en kan maanden duren voordat u begint om echt te genezen. Het maakt zelfs niet uit wie je gedumpt, je kunt niet zomaar iemand die de zorg heeft genomen van je geest verwijderen. U hebt waarschijnlijk een hoop onbeantwoorde vragen ook, als je meer had kunnen doen, of waarom hij deed wat hij deed. Ongeacht de omstandigheden achter een onderbreking kan zijn geweest, zo moeilijk als het lijkt op het moment, je moet laten gaan en je nodig hebt om verder te gaan. Als je nog steeds terug worden gehouden door gedachten van je ex, lees deze tien tips over je ex-vriendje en wat u kunt doen vandaag te krijgen.

1. Laat het helemaal gaan

Het maakt het nog erger voor jezelf als je niet 100% van je leven. Dat wil zeggen: kijk niet op Facebook, is Google niet zijn naam te gebruiken en niet 'per ongeluk' in dezelfde plaatsen die je weet dat je in staat om het te vinden zal zijn. Het is moeilijk om iemand te verwijderen uit je leven op die manier, maar het is iets dat je gewoon moet doen.


2. Sta jezelf toe om te huilen

Nog een tip over hoe over je ex-vriendje te krijgen is alleen te accepteren dat overstuur voor een tijdje 'zal zijn en gun jezelf om te huilen. Houden van het in en bottelen dingen zullen niet de pijn weg te gaan, dus je kunt zelfs op het met een goede, oude stijl huilen. U kunt geen controle over de pijn, en alleen de tijd zal echt genezen, maar u kunt ervoor zorgen dat het niet je leven niet beheersen. Met elke dag die voorbijgaat, zal de pijn minder geworden, dus niet boos zijn met jezelf, alleen maar omdat je verdrietig voelt.

3. Ruim alle herinneringen

Volgende belangrijke tip over hoe over je ex te krijgen is om je huis schoon en verwijder alle herinneringen en herinneringen aan hem. Schoon zijn spullen uit de badkamer, kan de kleren hebben achtergelaten, en breken alle foto's die je hebt, ook. Je echt niet constant herinneringen aan hem om je heen nodig, omdat dit alleen maar zal het nog moeilijker om los te laten.

4. Ga niet uit en het vinden van een nieuwe vriend nu

Als je begint uit zodra je het doet om de verkeerde redenen, dus wacht een tijdje 'voordat je begint op zoek naar iemand nieuw. De kans op een rebound relatie nooit uit te werken is erg afgelegen en, omdat ze nog steeds niet over je ex, maar in werkelijkheid is het niet goed voor elke man je date.

5. Houd bezig

Volgende grote tip over hoe over je ex-vriendje te krijgen is om gewoon bezig te houden. Niet zitten kniezen over; opknoping uit met vrienden, werken aan je hobby en blijf jezelf bezig. Het kan heel ongezond om thuis te blijven denken over je ex te zijn, het zal alleen je depressief en bitter voelen. Maak optimaal gebruik van de extra tijd die je in je handen en houd je agenda vol en drukke geest.

6. Start vooruit te plannen

Probeer te kijken naar een pauze als een positieve zaak. Doe je niet gewoon verloren een vriendje; u de mogelijkheid om dingen anders te doen hebben opgedaan. Neem dit als een kans om opnieuw te evalueren waar u wilt gaan in het leven. Je zou willen verhuizen, start een nieuwe carrière, of gewoon zorg ervoor dat je meer tijd voor u. Uw pas ontdekte enkele staat is een kans om opnieuw te beginnen, om te beginnen met de planning voor dit nu.

7. Tijd doorbrengen met vrienden

Een ander fantastische suggestie over hoe je je ex-vriendje te overwinnen is om tijd met vrienden die je een goed gevoel over jezelf en niet al die tijd met hem te praten niet verspillen door te brengen! U kan ook nodig zijn om dingen uit zijn borst op keer, maar het over met en dan niet eens je ex te vermelden. Je vrienden zijn degenen die je zal helpen in deze, dus uit te gaan en plezier hebben met hen en proberen te vergeten over je ex voor een tijdje '.

8. Maar, om te genieten van een beetje 'tijd om alleen te zijn en te ontspannen

Sommige mensen gaan overboord en proberen te compenseren voor hun verlies om uit te gaan elke avond en laat opblijven. Die gaan door een stressvolle tijd, dus zorg ervoor dat een beetje 'van de tijd te verlaten om te ontspannen en jezelf te zijn. Als je te moe, krijg je over-emotioneel; je een beetje 'van de tijd nodig om rustig na te denken over wat er is gebeurd en voor ontspanning.

9. Maak een lijst van wat je echt wilt van een relatie

Dit is een van de meest nuttige tips over hoe te krijgen over je ex-vriendje. Maak een lijst van wat je wilt van een relatie kan u helpen begrijpen waarom de laatste werkte niet. Je zou zelfs kunnen vinden dat uw ideale man is eigenlijk niets als je ex, maar in ieder geval beter je weet wat je zoekt voor de volgende keer!

10. Wanneer u klaar bent, opnieuw te beginnen daten

Je weet wanneer je echt klaar om weer naar buiten te gaan, maar laat niet te lang, uit angst dat er iets fout opnieuw kan gaan. Geniet van single zijn en beginnen met daten voor de lol, de prefect partner op lange termijn niet te vinden. Er zijn tal van vis in de zee en je zal de liefde weer terug te vinden, dus neem de tijd en wacht tot u de juiste te vinden.

Hoe je een ex-vriendje te overwinnen? Wat zijn uw beste tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha