Hoe je je eigen Stained Glass-mailadres makenU bent verplicht om het adres nummers van uw huis waar u kunt zien hebben, maar hoe dit te bereiken, hangt af van je. Creatieve optie is om je eigen bord adres ramen maken.

Voorbereiding

Bepalen hoe je het bord adres zal zien. U kunt hangen een welkom teken, zet het in een display tuin smeedijzeren, of doen de nummers in de vorm van het adres als een insert in het raam deur.

snijd de stukken

Maak een model van een dun stuk karton, dat precies op het display past.


Build teken

Trek het patroon op een vel papier als een bijgerecht voor teken adres. Beginnen met het ontwerpen van de teken-adres tekenen huisnummers op papier.

Beëindigen het ontwerp van het teken adresvensters door het tekenen van lijnen van de nummers om de omtrek van het ontwerp, zodat u individuele stukjes gekleurd glas kan snijden.

Maak twee kopieën van de tekening. Volgens Paula Neubauer, glas in lood kunstenaar, een project moet je de ramen te ontwerpen op en één aan het model in individuele stukken gesneden. Zet een nummer op elk stuk en een kleurcode voor de bijstand in de latere stadia.

Snijd het model na de beschrijving van de nummers en de andere lijnen. Bestel alle stukken volgens de kleurcode. Trek het patroon stukken met marker op de juiste kleur van gebrandschilderd glas en zet het nummer op het stuk glas.

Knip de patroondelen met een glassnijder. Sorteer alle stukjes van kleur of nummer om de zoekactie te gemakkelijker te maken bij de bouw van het teken adres.

Plaats het patroon op een werkblad dat een houten hoek van 90 graden in de plaats heeft. Snij de "U" lood of zink tot de bodem en linkerzijde van het model te passen. Plaats tegen de hoek met het kanaal naar de binnenkant. Overbruggen van de gezamenlijke door het plaatsen van een kleine hoeveelheid stroom op en smelt een kleine hoeveelheid soldeer met een soldeerbout, om het gewricht te dichten.

Leg het stuk glas, dat is in de linkerbenedenhoek van de tekening. Wikkel het glas in lood "H" en overbruggen het gewricht dat het lood "U" beïnvloedt. Doorgaan plaatsen van het volgende stuk glas gehecht aan het hoofd "H" van het vorige stuk ramen, wikkel het stuk lood en soldeer alle gewrichten. Ga door tot alle stukjes van glas in lood patroon op hun plaats zitten.

Snijd de "U" lood of zink aan de rechterbovenkant van het model passen en, met hoeken geschikt om goed te hechten aan de onderkant en verliet perimeter stukken. Plaats de glazen in het kanaal en soldeerverbindingen. Draai de adresvensters plusteken en soldeer alle gewrichten aan de achterzijde.

Solliciteer stucwerk glas in lood, waardoor onder begeleiding. Solliciteer pleister op beide zijden. Dit zal een band met het glas maken en het stuk gekleurd glas is stevig. Laten drogen voor meerdere dagen en voer vervolgens uw glas in lood teken in het display die u hebt gekozen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha