Hoe je Internet filters overschrijvenInternet filters zijn programma's of instellingen die een bepaald type content te houden op uw internet browser. Of het nu om de computer op het werk door het blokkeren van alles dat niet een website van bedrijf of de school de computer door het blokkeren van social networking site MySpace, zijn er manieren om rond deze filters technologie krijgen. Een methode niet eens enige vorm van technische expertise en bijna niemand nodig kan het gebruiken om de censuur van de internet business te omzeilen.

Ga naar de website van ontwijking, als stupidcensorship.com. Een site vermijding is een website die zich voordoen als onschuldige een site voor het internet-filter, maar willekeurig genereren van een URL die u opnieuw Site je echt wilt, je glijdt over de censor programma.

Maak een website URL "veilige" gecensureerd op de website. Als u geen toegang tot de site gecensureerd op het netwerk of de computer die wordt gecensureerd, zoals als je op je eigen computer, maar de computer school is gecensureerd, schrijf dan de URL naar beneden om het mee te nemen of te kopiëren en plak deze in een e-mail en stuur het naar jezelf voor toekomstige referentie.


Geef de URL op "veilig" in het web adresbalk en druk op enter. Zodra je dat gedaan hebt de website moet je stiekem vlak langs de censor programma en kunt u de website die u wilt bezoeken te krijgen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha