Hoe je iemand een zuigzoen?Ben je moe van het geven van uw partner, dure cadeaus? Waarom niet proberen om haar een speciale herinnering van liefde te geven? Nu dat Valentijnsdag is om de hoek, fans over de hele wereld zijn drukke planning verrassingen voor hun speciale iemand.

U kunt ook proberen om de dag onvergetelijk voor uw dierbaren te maken zonder het branden van een gat in je zak. Wilt u weten hoe? Nou, we hebben het over hickeys! Heb je je ooit afgevraagd hoe je je geliefde een fopspeen kan geven? Als je niet weet wat een zuigzoen of u wilt uw vaardigheden te verbeteren Hickey, ga je gang en lees dit bericht.


Wat is een Hickey?

Een fopspeen of een liefde beet, of een teken van de kus is in wezen een blauwe plek, die is rood. Agressief zuigen het vlees van een andere persoon creëert meestal Hickey. Verliezen bloedvaten veroorzaken het duidelijk rood origineel. Het blijkt paars langzaam en vervolgens bruin.

Waarom Lovers Give A Hickey?

Hickey zijn meestal een teken van passie en ook een manier om hun grondgebied of een geliefde te markeren. Het zou gewoon een herinnering aan zijn hartstochtelijke liefde voor een ander. Vergeet niet Hickey zijn handelsmerken seksuele en vaak mensen gaan ervan uit dat je een gepassioneerde keer in meer gisteravond hadden. Het is altijd een slim idee om je geliefde een fopspeen te geven in delen die niet erg zichtbaar. Het zal u helpen in je liefdesleven te voorkomen ongewenste controles. Hickey zijn niet slecht, maar ze kunnen de aandacht nutteloos naar de universiteit, werk of familiebijeenkomsten trekken. Als je niet kan uitleggen, en dat in verlegenheid brengt u uw partner vragen om hem in een meer intieme en onopvallend vertrekken.

Hoe je iemand een zuigzoen?

Nu dat je weet wat een zuigzoen en waarom mensen elkaar geven, is het mogelijk om de techniek heel belangrijk om die gedenkwaardige teken van liefde te geven te kennen. Volg deze stappen om uw partner die perfect fopspeen te geven.

  1. Begin met een paar zoenen en knuffelen voordat het verkennen van die perfecte plek voor een zuigzoen. Begin met lichte kussen, voor zijn afstuderen aan de intenser. Als uw partner is genieten van de intimiteit, kan ze blij om een ​​zuigzoen te hebben.
  2. Kies de juiste locatie. Zoals eerder vermeld, Hickey zijn bedoeld om symbolen kleverig intieme en niet die van genegenheid voor het publiek zijn. Meestal is het gebied van de nek zijn populaire plekken om een ​​zuigzoen, wat fijn is als je partner heeft lang haar te geven. U kunt ook overwegen andere punten, zoals de elleboog of de binnenkant van de dijen.
  3. Om je partner te geven een zuigzoen, maken een O met haar lippen en druk stevig op de huid van je partner. Verzegelen je liefde met je mond en laat geen ruimte voor lucht.
  4. Vrijelijk te uiten uw wilde kant hard genoeg om de haarvaten te breken om te zuigen. Vergeet echter niet uw partner te kreunen van genot en geen pijn. Om die perfecte fopspeen te geven, houden zuigen 20-30 seconden.

Kijk Uit:

Nu dat je weet wat een zuigzoen en hoe u uw partner te kijken naar een aantal punten te nemen om te onthouden voordat je wilde gaan geven.

Vergeet niet, geen tanden! Wil je niet te beginnen als een gepassioneerd liefhebber en uiteindelijk uitzien als een Dracula is het gedaan?

Als 30 seconden van zuigen vreemd lijken, proberen een paar kussen en daarna nog 10 seconden van het zuigen op hetzelfde punt.

Vergeet niet dat speeksel kan een schok voor je passie te spelen zijn. Houd een spoor van de hoeveelheid speeksel in de mond. Daarbij een kleverig residu op de hals of de binnenkant van de dijen van uw partner zou ook ruïneren zijn humeur en uw Hickey.

Wij hopen dat u begrijpt hoe iemand nu geven een zuigzoen. Dus, waarom wachten? Verrassing en betoveren je partner vandaag met uw vaardigheden perfecte krul. Vertel ons uw ervaringen. Een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha