Hoe je haar recht, zelfs wanneer u niet beschikt over een stijltang?Niet echt een haar ijzer plat, maar is een van die zeldzame keren dat steil haar ziet er gewoon perfect? Nou hier is een truc voor u - een Strijkijzer - je in staat bent om jezelf te duwen shirt en haar beide met dezelfde ijzeren zal zijn. Maar vergeet niet, het is net zo schadelijk als een strijkijzer, zo niet meer. Dus wees gewaarschuwd.

Hoe om ijzer te gebruiken om uw haar recht:

Stap 1:

Shampoo en conditie diepe put of u kunt zelfs gebruik maken van een verlof in conditioner om de schade van het strijken afnemen (geldt voor het strijken te plat)


Stap 2:

Handdoek droog haar, maar laat een beetje 'nat.

Stap 3:

Volgende gebruik sommige haargel om de gehele lengte van je haar, rechttrekken gel is ook geweldig!

Stap 4

Vervolgens neemt u uw föhn en een platte borstel, borstel delen van het haar met de blower aan de voorkant naar beneden op de bounce te verminderen en houdt haar stroomt vlak.

Stap 5:

Verwarm het ijzer, haal van het vuur als het goed wordt verhit. Te veel warmte is niet vereist.

Stap 6:

Wikkel een handdoek om vet in ongeveer 4 plooien rond een van je handen om u te helpen een gevoel van isolement.

Stap 7:

Vervolgens neemt haarsecties enerzijds en neer zwaaiende beweging, vegen het strijkijzer aan één uiteinde van de drager met de handdoek gewikkeld aan het andere uiteinde. JUST ONE te vegen. Blijven doen in de andere afdelingen, en dat is hoe je een steiltang gebruiken om haar recht.

Dus als je haar styling tool vandaag mislukt, maak je geen zorgen, je moet vertrouwen op je kleren ijzer om de dag te redden!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha