Hoe je haar lichter - stap voor stap instructies met foto'sIk herinner me de tijd dat alleen kleur werd geassocieerd met ouderen of mensen met vroegtijdige grijze haren. Maar nu, de trend is veranderd.

Haarkleuring is uitgegroeid tot zeer populaire jongens en meisjes trendy jonge en de oude ,, iedereen wil aan de manier waarop je haar ziet veranderen! Wat was vroeger een geheime affaire, is nu iets dat mensen pronken met trots geworden. Elke tiener meisje dromen vandaag om haar haar te kleuren. Bruin, bordeaux of zelfs blonde-de keuzes zijn eindeloos!


Haarkleur zelf heeft een aantal stijlen, van het kleuren van het hele hoofd alleen stroken of highlights. Salons zijn ook verzilveren in op deze trend door het opladen bizarre voor de verschillende procedures haarkleuring. Dus wat te doen als je wilt om je haar te kleuren, maar hebben niet de intentie of het geld uitgeven aan een goede salon? DIY (Do It Yourself)!

DISCLAIMER: Als je haar is donker, zeer uitgebreide, zeer fijn en gevoelig voor breuk, zeer dik en krullend, al gekleurd, gepermanent, anders beschadigd, erg lang, enz. - Dan moet je dit niet proberen thuis. Integendeel, het is beter om geld uit te geven en ga naar een salon te voorkomen dat schade aan je haar!

Gereedschappen die nodig zijn voor het bleken van het haar:

 • Poeder Bleach: Speciaal ontwikkeld voor het haar. Gelieve geen bleekmiddel die we gebruiken voor het bleken van ons gezicht/lichaam!
 • Ontwikkelaar: een vloeistof, die, indien gemengd met bleekmiddel poeder, ontdoet de kleur van je haar. Het is verkrijgbaar in verschillende sterktes - 20, 30, 40, 20 enz. U kunt gebruiken wanneer je gewoon wilt je haarkleur veranderen door 2 tinten. 30 wordt gebruikt om het haar meer bleken een beetje ', en 40 wordt gebruikt om het haar te transformeren van donkerbruin naar blond.
  Let op: 40 is zeer sterk en mag niet worden gebruikt in het huis, vooral voor beginners vanwege het ernstige schade haar kan veroorzaken!
 • Tonic: Wanneer je je haar bleken, verwacht niet dat je haarkleur op magische wijze veranderen van zwart naar blond. Het zal eerst oranje geworden. De oranje kleur van gebleekte haar te verwijderen, met behulp van een toner.
 • Een plastic bakje: Gebruik geen metalen kom, zoals de haarkleur wordt verwend in contact komen met het metaal te komen.
 • Een plastic spatel: om de ingrediënten te mengen.
 • Haar applicator: Het komt met het pakket van de haarkleur.
 • Shampoo en conditioner: is meestal met de haarkleur.
 • Sommige paar handschoenen voor de handen: Koop een paar en houd deze bij de hand.
 • Oude handdoek en kleding: Zorg ervoor dat je een stapel oude handdoeken en kleren bij de hand, tenzij het OK is om haarverf te vallen op je mooie kleren en verpest!

Hoe maak je het haar Stap verlichten voor stap:

Zo klaar, start! Het dragen van een oude t-shirt, wikkel een oude handdoek om zijn nek, verspreid al uw gereedschap op een schone tafel, draag handschoenen en bereid zijn om wat haarkleur geweldig te krijgen! Hier is een stap voor stap methode van bleken haar:

Stap 1:

Meng het bleekmiddel en ontwikkelaar . Lees de handleiding van het product in gebruik en volg ze op de tee!

Stap 2:

Deel het haar en breng de kleur met de borstel applicator haarkleur/haar. Zorg ervoor dat de onderdelen zijn erg dun om ervoor te zorgen zelfs dekking.

TIP: kleur eerst Toepassen op pieken, zoals degenen die de langste tijd van bleekwater. Als u wilt dat de hele hoofd kleur, zet het bleekmiddel voor de tips voor ten minste 20 minuten en breng de kleur aan de wortels. Op deze manier krijgt u een uniforme toepassing, in plaats van de wortels van licht en donker tips te krijgen!

Als je haar al wordt gebleekt en je bent gewoon bezig met een wortel retoucheren, te vermijden dat te veel bleekwater op de secties al gekleurd, anders wordt het haar zal beschadigd raken en eerder gekleurde ogen gebakken.

Stap 3:

Nu is het tijd om achterover te leunen en wachten tot de magie gebeuren! Houd de kleur zolang deze op de bijsluiter zegt. Hou op het haar regelmatig om te zien of de kleur is het tillen naar de gewenste niveaus. Maak je geen zorgen als je haar oranje draait. Het is normaal dat donker haar tot oranje schakelen wanneer verlicht. Dit is waar de toner wordt geleverd in!

Als je niet genoeg na 45 minuten of zo hoeft te verhogen, niet langer wachten. Ga naar een salon en de procedure die u volgde hen vertellen. Of u kunt uw hoofd met een hoed of bandana te dekken voor een paar dagen, voorwaarden diep als een gek, en herhaal het proces. Idealiter moet u tenminste twee weken kloof tussen de sessies van de haarkleur te behouden.

Stap 4:

Spring in het water, zorgvuldig wassen het bleekmiddel, dan was je haar met een milde shampoo en een conditioner. Handdoek droog haar.

Stap 5:

Nu is het tijd om de toner te passen. Nogmaals, volgt u de instructies die was om te komen met toner. Dit zal u vertellen hoe deze toe te passen en hoe lang om het te houden.

Stap 6:

Na het houden van de toner voor de periode, grondig het product te spoelen, was je haar met shampoo en conditie.

Daar heb je het! Geblondeerd haar, net als thuis! Indien correct gevolgd dit haar bleekmiddel tekenen van de tutorial, zul je nooit nodig hebt om de dop van geld voor geweldige haarkleur.

Zoals kleur van het haar? U bezoekt een salon of doe het zelf? We maken een uitwisseling van ideeën in de commentaren hieronder!

Tot de volgende keer!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha