Hoe je haar Bow Kaarten makenVisualisatie juiste technieken zijn van vitaal belang als u wilt uw haar bogen te verkopen op ambachtelijke beurzen of via de detailhandel. Veel klanten beschouwen haar strikken als meer waard als professioneel weergegeven. Terwijl videokaarten zijn verkrijgbaar bij de fabrikant van de verpakking ze zijn duur als je net begint of hebben slechts een paar snaren te laten zien. Maak kaarten haar boog merk met behulp van de computer en de kaart.

Snijd een vel 8,5 bij 11-inch karton in vier even grote rechthoeken. Gebruik karton in een neutrale kleur, zodat het papier niet concurreren met de kleuren van je haar strikken. Een rechthoek voren, zodat de korte zijde is de bodem en lange zijden van de zijden van het papier.

Meten in een centimeter van beide kanten en 1 centimeter van de onderkant van het papier en potlood een kleine X in elke plaats. Meet 2 cm uit de X in elke hoek aan de onderkant en plaats een tweede X boven de eerste twee.


Punch een gat door elk van de vier X borden op de kaart, met behulp van een handheld single-gat punch. Snijd een rechte verticale lijn tussen elk van de twee series van gaten met een mes. Nu heb je een kaart met twee verticale sleuven aan de boog haar clip PAS door.

Typ de handelsnaam, logo en contactgegevens in een model van het etiket 2-door-4-inch, die bij de meeste merken van adresetiketten. Print etiketten volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Plaats de label over de bovenkant van de tab direct boven de verticale sleuven die de boog houden. Punch een gat in het midden van de bovenrand naar de boeg hangen van een display als gewenst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha