Hoe je granaatappelsap te maken?De vruchten zijn een van de beste voedingsmiddelen die veel voordelen voor het lichaam, huid en haar. Er is niets nuttiger dan fruit toe te voegen aan uw dagelijkse voeding om ervoor te zorgen dat aan het vereiste voedingsstof wordt voldaan. Een van de beste fruit is heeft verscheidene voordelen in de winkel granaatappel.

Een goede manier om te profiteren van de vrucht is van een heerlijk glaasje granaatappelsap te bereiden. Het beste deel is dat het vrij eenvoudig en snel te granaatappelsap te maken. Om de juiste richting, de stappen van voorbereiding zijn de volgende tonen: -


Hoe je granaatappelsap te maken thuis

Ingrediënten die nodig zijn:

Pomegranate - 1 stuk

Suiker of honing - naar smaak

Water - 240 ml

Bereidingswijze:

Neem de granaatappel en snijd hem in twee helften. Dit moet worden ondergedompeld in een houder die gevuld is met water een tijdje. De zaden van de granaatappel moeten worden genomen terwijl het wordt ondergedompeld in de kom. Dit zorgt ervoor dat de witte membraan scheidt van de zaden en ingesteld op het oppervlak van het water.

De huiden en het membraan zijn niet nodig. E 'alleen de zaden die nodig zijn voor het granaatappelsap.

De zaden moeten worden gehouden uit het water. Dit moet in een blender schoon worden gezet. De volgende is de blender 2-3 keer dat de zaden perfect breken draaien.

Neem nog een schone kom en een zeef. Zorg ervoor dat ze goed worden gewassen voordat het mengsel in het netwerk wordt gegoten. Probeer drukt de pulp mogelijk om de gehele vulling extraheren. Dit zal het sap scheiden van de pulp.

Om het sap, voeg een beetje 'suiker te zoeten. Veel mensen hebben geen suiker overwegen wegens gezondheidsredenen. Honing kan worden toegevoegd, echter, als je van de smaak.

Om dit, voeg een beetje 'van het water en geniet van uw drankje!

Dit is hoe je het sap van verse granaatappel te maken.

5 Top Tips Terwijl Voorbereiding:

Indien mogelijk, probeer vast te houden aan de biologische granaatappels dat er veel meer voordelen dan die normaal beschikbaar zijn hebben.

Reinig alle schalen en gebruiksvoorwerpen die worden gebruikt voor de bereiding van het sap. Dit zal zorgen voor een goede hygiëne en een drankje schoon en veilig, met voordelen voor de gezondheid.

Sinds granaatappel is bekend dat vlek, zeker om een ​​goede dekking of een schort dragen voor de voorbereiding van het sap.

Verwijder de zaadjes uit de schil in een delicate manier. Vermijd het indrukken van de zaden te hard of je zal niet echt geen sap.

Gebruik een mousseline doek om het sap stam als u een optie. Dit is veel veiliger dan een zeef.

5 beste voordelen van granaatappelsap:

Voor diabetici:

Granaatappelsap helpt balans suiker in het bloed.

Bloeddruk:

Een glas granaatappelsap zal helpen om een ​​hoge bloeddruk op de baai en bijgevolg houdt ook het hart gezond.

Voor Immuniteit:

Om het immuunsysteem te versterken, hebben een beetje 'van granaatappelsap per dag. Deze weg zal houden ziektes!

Geneesmiddel tegen bloedarmoede:

De hoge niveaus van mineralen in de vloeistof, met name ijzer hulp anemische patiënten een natuurlijke behandeling krijgen. Dit helpt om de productie van rode bloedcellen ontwikkelen.

Vertragingen Aging:

Voor degenen die willen er aantrekkelijk uitzien, granaatappelsap vertragingen veroudering en is geschikt voor alle huidtypes. Het verzacht ook de textuur van de huid en geeft een natuurlijke glans.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha