HOE JE GEZICHT houden vet KRIJGEN? 8 BEAUTY TIPS effectief voor de vette huidHOE JE GEZICHT houden vet KRIJGEN? 8 BEAUTY TIPS effectief voor de vette huid

Vette huid kan worden veroorzaakt door een aantal factoren kan worden veroorzaakt door stress, hormonen of kan erfelijk zijn en soms kan het kiezen van make verergeren de huid enigszins vettig en maakt het veel erger. Als u niets doet, kan het niet alleen vervelend, maar het zal ook leiden tot punten zwarten, puistjes en acne, dus hier zijn acht manieren waarop je een vette huid thuis kan behandelen:

1. Gebruik geen moisturizer, gebruik van natuurlijke olie

Ironisch genoeg, kan een vette huid droog aanvoelen, onmiddellijk na het wassen, dus je zou in de verleiding om een ​​vochtinbrengende crème te gebruiken. Als dit het geval is, voorkomen dat het gebruik van conventionele crème en gebruik een druppel natuurlijke olie, zoals jojoba-olie, zoete amandelolie, kokosolie of olijfolie plaats. Dit klinkt misschien vreemd, het gebruik van olie op een vette huid, maar een natuurlijke olie zal uw huid het bericht hoeft niet te veel van zijn olie te produceren geven.


2. Niet meer dan Was je huid

Nog een tip over hoe u uw gezicht om vet te krijgen is nog niet voorbij was uw huid te houden. Als onze eerste stap, zou dit ook lijkt contra-intuïtief, maar over-je gezicht wassen met harde zeep zal de huid stimuleren om nog meer olie te produceren om het effect tegen te gaan. Uw huid zal dan gaan in overdrive en overcompensatie van de olie verloren in de was.

3. Houd uw handen uit de buurt van je gezicht

Raak je gezicht tijdens de dag. Je vingers bevatten oliën die zal worden overgebracht naar uw gezicht, zoals vet, olie en bacteriën die kunnen worden gekozen door dingen te raken. Het eindresultaat zal zijn - meer olie op je gezicht en een grotere kans op bacteriën die acne uitbraken veroorzaken.

4. Verbeter uw dieet

Onze volgende tip over hoe je gezicht houden om vet te krijgen is - aan uw dieet te verbeteren. De hormonale veranderingen in je lichaam die de vette huid kunnen veroorzaken kan worden veroorzaakt door wat je eet. Vermijd verwerkte voedingsmiddelen en eet meer verse groenten en fruit. Je zou ook willen proberen het verminderen van zuivelproducten, omdat ze een verhoging van de olieproductie kan veroorzaken in je huid ook.

5. Reinig je gezicht met een samentrekkende

Om overtollige olie uit je gezicht te verwijderen, kunt u gebruik maken van commercieel geproduceerde astringents zoals alcohol vochtige doekjes, of, voor een meer natuurlijke aanpak, probeer te wrijven je gezicht met een beetje 'van grapefruit of sinaasappelschil. Sinaasappelschil bevat natuurlijke reinigers en zal ook helpen om de punten zwarten en onvolkomenheden te elimineren.

6. Gebruik een natuurlijke scrub

De truc met een vette huid is geen agressieve chemicaliën, op basis van de huid of dat verergeren het probleem en maak je huid nog meer olie te produceren. Om de huid te exfoliëren, bijvoorbeeld, kunt u een eenvoudige mix van gebruikte koffiedik of suiker en honing of olijfolie in plaats van een winkel gekocht product te gebruiken.

7. Carry weefsels of scrub poeder voor noodgevallen

Onze volgende tip over hoe je gezicht houden om vet te krijgen is - gebruik tissue of beits van stof. Tissue papier zijn het best te snel duidelijk overtollige olie tussen de wasbeurten. U kunt de speciale olie kopen deppen weefsels of stof vlekken op de cosmetica-balie en ze zeer effectief te werken.

8. Het gebruik van de melk van Magnesia

Een andere eenvoudige tip over hoe om uw gezicht om vet te krijgen is om de melk van magnesia te gebruiken. U kunt de melk van magnesia vinden in een drug store en sommige mensen wijzen erop dat dit een uiterst effectieve manier om de vette huid te reinigen. Breng een laagje van de geneeskunde op de huid, net na het wassen, en laat het op tien minuten, dan wassen en toe te passen make-up, en blijkbaar, zal uw huid olie vrij voor een lange tijd.

Hoe je gezicht houden om vet te krijgen? Elke andere tips voor schoonheid?

Voel je vrij om je geheimen en beauty tips te delen voor de vette huid in de commentaren hieronder.

Liever!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  3   2
April 9, 2015 | 21:55:25 | later 7 uur

welk merk van olijfolie is het beste voor je haar, gezicht en lichaam. BEDANKT

  2   0
April 9, 2015 | 23:57:31 | later 9 uur

Elke extra vierge olijfolie zal 😉

  4   1
April 10, 2015 | 05:54:32 | later 15 uur

groot artikel!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha