Hoe je geraffineerde suiker gesneden uit je dieet? 10 NUTTIGE TIPS gezond etenHoe je geraffineerde suiker gesneden uit je dieet? 10 NUTTIGE TIPS gezond eten

Snijden geraffineerde suiker uit je dieet kan heel moeilijk zijn. Het is niet alleen suiker die u aan uw eten en drinken zelf, die kan worden gemeten, maar het is ook van suiker die door de fabrikanten aan levensmiddelen wordt toegevoegd, zoete en hartige, die veel moeilijker te controleren. Suiker, echter, is in verband gebracht met een groot aantal ernstige ziekten en niet alleen geassocieerd met gewichtstoename, dus hier zijn tien manieren waarop u kunt bezuinigen of uitgesneden geraffineerde suiker in uw dieet:

1. Stop het drinken van suikerhoudende frisdrank en eten snoep

Laten we beginnen met de voor de hand liggende, een van de meest eenvoudige tips over hoe je geraffineerde suiker gesneden uit uw dieet is - cut frisdrank en snoep, zal dit een drastische vermindering van suiker inname onmiddellijk. Een blikje frisdrank gewone kan tot ongeveer tien theelepels suiker bevatten, om zo te berekenen hoeveel blikjes je drinkt per dag en vermenigvuldigd met tien, dat is hoeveel suiker aan boord te nemen en dit is, zonder al van de suiker uit de andere producten voedsel dat je eet.


2. Controleer de etiketten voor toegevoegde suiker

Suiker wordt toegevoegd door fabrikanten van verschillende soorten voedsel en niet alleen zoete voedingsmiddelen die moeten voorkomen, veel hartige voedingsmiddelen toegevoegde teveel suiker. Controleer of alle etiketten voor toegevoegde suiker en niet vergeten dat het niet alleen suiker kon worden genoemd. Het toevoegen van glucosestroop, glucosestroop, fructose, maltose, lactose, enz, ... wil zeggen dat je een zoetstof toegevoegd.

3. Kies verstandig wanneer uit eten

Je zou denken dat door te kiezen voor de salade, kiest u de optie in goede gezondheid, maar kijk uit voor de saus! De meeste salade dressings worden geladen met suiker en dus ontkennen de voordelen voor de gezondheid van het kiezen van de salade in de eerste plaats.

4. Knip geraffineerde suiker geleidelijk

Nog een tip over hoe uit uw dieet te snijden suiker - doe het geleidelijk en langzaam. Met een zoete tand klinkt zo onschuldig, maar in werkelijkheid, wat er gebeurt is een verlangen, net als elke andere. Als u nodig hebt om uw verlangen naar suiker te voldoen, dan eet slechts een klein deel van suikerhoudende voedingsmiddelen of suikervervangers natuurlijke en in staat om de wens te voldoen, terwijl je wennen aan het gaan zonder. Verder dan de hoeveelheid suiker te verminderen, totdat het voelt geen behoefte meer.

5. Niet klaar maaltijden kopen

Zelfs de zogenaamde pre-vergelijking maaltijden of gezonde biologische bevatten vaak toegevoegde suiker, dus het is best om allemaal samen te vermijden. De beste optie is om geen in het huis en dan houd, zal je niet in de verleiding komen; Voedsel thuis voorbereid is veel beter voor u allen toch en je weet precies wat je in.

6. Verminder het gebruik van geraffineerde suiker in uw keuken

Waarschijnlijk heb je kan verminderen of knip de suiker in de meeste van uw recepten thuis ook, en je zal niet eens het verschil merken. U kunt natuurlijk fruit of honing gebruiken in plaats van geraffineerde suiker zoetheid en specerijen zoals kaneel, vanille en munt toe te voegen kan een zoete smaak aan vele gerechten.

7. Vul jezelf met groenten in plaats

Als je voelt een steek van de honger, is het waarschijnlijk dat u bereikt meteen voor een zoete traktatie; dus in plaats daarvan, vul jezelf met veel low-calorie, voedzame en verse groenten met uw maaltijden en vermijd de verleiding om geraffineerde suikerhoudende voedingsmiddelen overdrijven.

8. geraffineerde suiker vervangers

Alleen maar omdat een winkel gekocht product dat hij zegt 'bevat fruit', betekent dat niet dat het gezond is en het betekent niet dat het rijk is aan geraffineerde suiker toegevoegd. De beste manier om een ​​smaak van echt fruit te krijgen is de vrucht. Het bevat suiker, zodat aan uw wens, maar het is een natuurlijke suiker en er veel minder van een vrucht, die is gelegen in een zoete, product, snack. Hier zijn enkele van mijn favoriete suikervervangers: honing, rozijnen, dadels, veenbessen, geprakte banaan, abrikoos, mango, etc.

9. Kijk uit voor de ontbijtgranen

Veel ogenschijnlijk gezonde ontbijtgranen bevatten ook toegevoegde geraffineerde suiker, dus check de etiketten zorgvuldig en kies degene bestempeld als zonder toegevoegde suiker of zout bevat en voeg vervolgens een vleugje zoetheid met een beetje 'gesneden fruit verse, honing of een beregening van gedroogde vruchten en noten.

10. Experimenteer met nieuwe smaken

Nog een goede tip over hoe uit uw dieet te snijden suiker - probeer nieuwe smaken. Er zijn vele manieren om het voedsel dat weinig of geen geraffineerde suiker heeft. Je kunt jezelf helpen door te experimenteren met nieuwe smaken en smaak ervaringen om voedsel interessant te houden. Er zijn zo veel gezonde dessert recepten, dus probeer het toevoegen van meer kruiden en specerijen aan uw keuken, in plaats van suiker, en kook hartelijker, troostende voedsel zoals stoofschotels en soepen, te geven dat warme en heldere gevoel in en zal helpen neem je geest suiker.

Hoe je uit je dieet te snijden suiker? U hebt uw suggesties voor gezond eten en geheimen? Aarzel dan niet om te delen in de commentaren hieronder.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 5
  5   0
April 25, 2015 | 18:47:37 | later 4 uur

Ze houdt van de site

  0   0
April 26, 2015 | 00:41:02 | later 10 uur

Site verbazingwekkend!

  0   1
April 26, 2015 | 05:27:35 | later 15 uur

Ik kan alleen maar zeggen dat een troost voor iemand die echt begrijpt wat ze het over suiker te vinden! Bedankt voor de tips!

  5   2
April 26, 2015 | 12:58:48 | later 23 uur

Ik hou van wat je schrijft!

  1   1
April 26, 2015 | 14:28:14 | later 1 dag

Dank u voor het delen van je gedachten. Ik waardeer uw inspanningen en ik wacht op uw verdere bericht nogmaals dank.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha