HOE JE GEDACHTEN invloed op uw gezondheid?HOE JE GEDACHTEN invloed op uw gezondheid?

Het is gemakkelijk om te veronderstellen dat onze gedachten een impact hebben op ons lichaam. Maar beschouw dit: elke keer als je denkt van een seksuele fantasie, je verlangen krijgt onmiddellijk. De verbinding tussen de geest en het lichaam is vanzelfsprekend!

Dus waarom zou allerlei gedachten, hoe gevarieerd, en ongeacht hoe schijnbaar onbeduidend, heeft geen invloed op onze gezondheid?


Er is inderdaad een nieuwe wetenschap genaamd - schrik niet - psychoneuroimmunologie. Deze wetenschap is verantwoordelijk voor de verwerking van de correlatie tussen onze gedachten en ons zenuwstelsel.

Inzicht in deze relatie is super belangrijk ervoor te zorgen dat u in tip top gezondheid blijven. Het zal u helpen beter uw gedachten en emoties te beheersen - en je lichaam.

Maar hoe onze gedachten invloed op onze gezondheid? Laten we eens kijken.

1. Frustratie kan leiden tot kortademigheid

We zijn allemaal gefrustreerd. Toen we kwamen vast te zitten in een file zonder einde, onze geest begint te dwalen. We zijn bang dat we te laat voor het werk te zijn, laat voor een date of laat voor een belangrijke afspraak. We groeien boos op het aantal mensen dat in de wereld is.

Wat gebeurt er als je gefrustreerd omdat dit zijn is dat de ademhaling wordt korter en ondieper. Het schouder en buikspieren te scherpen. Dit is geen goede situatie. En 'veel beter om kalm en in controle blijven.

2. Je gedachten kan je genen veranderen

We zijn allemaal verteld dat de enige manier kunnen we onze genen te veranderen voor de betere is onze voeding en lichaamsbeweging. We kregen te horen dat de enige manier kunnen we het genetisch erfgoed te verbeteren doorgegeven aan ons heen verandert wat we eten, en zweten in de sportschool. Er zijn andere manieren, blijkbaar.

Maar in feite kan je zelfs denken dat de manier waarop je beste genen ook. Een nieuw veld bekend als epigenetica verkent de relatie tussen onze mentale activiteit en onze genen, en tot nu toe heeft geconcludeerd dat ons denken kunnen beïnvloeden onze genen vernietigend krachtig.

3. Angst kan leiden tot maagpijn

Angst is een vreselijk, maar we hebben ervaren op een punt of een ander. We voelen angstig wanneer ons kind laat thuis komt, wanneer we een presentatie te geven, of wanneer we wachten op de resultaten van een sollicitatie of een bloedtest.

Naast de gebruikelijke verlies van eetlust en slapeloze nachten, angst kunnen ook leiden tot buikpijn. Het kan ook leiden tot pijn in het been, ook.

4. verontrustende gedachten kunnen keelpijn veroorzaken

Schokkende dingen gebeuren. Zo triest als het is, krijgen we van streek in het leven. Het kan zijn omdat een relatie is beëindigd, of omdat we de droom baan die we hadden pinning al onze hoop op had. We konden krijgen boos omdat we konden nagaan, of omdat een van onze beste vrienden verhuisd.

Helaas, de schokkende gedachten zijn niet iets wat je kunt echt beheersen. Iedereen moet worden toegestaan ​​tijd om te treuren. Maar wat gebeurt er als je boos en stilstaan ​​bij de dingen schokkend, het is dat onze keel zwelt en wordt pijnlijk. Ons hoofd begint ook voor pijn, waardoor we fysiek ongemak.

5. Memories kan ons Sweat

Ah, de herinneringen. We houden van de herinneringen, is het niet? Goede herinneringen zijn wat troost ons als we het gevoel nostalgie, of zelfs een beetje 'blauw. Zij herinneren ons aan gelukkiger tijden, en kunnen we ons eraan herinneren dat het leven heeft een aantal echt goede momenten en is de moeite waard.

Maar hoe zit het slechte herinneringen? Wanneer u een slecht geheugen te brengen, moet je zien wat er gebeurt. Het kan zijn dat je begint te zweten, spieren en draai. Ook zou je nerveus en angstig.

Gelukkigste herinneringen ontspannen ons en maken ons warm aanvoelen. Opvoeding van pijnlijke herinneringen, echter, is niet goed voor onze gezondheid.

6. onderdrukte woede kan een echte hoofdpijn

Weinigen van ons eigenlijk graag onze woede te uiten. We niet echt willen roepen tot het volk, waardoor ze kleine voelen, en ziet eruit als een psychopaat in het proces.

Maar soms krijg je boos. Soms moet je je woede te uiten en mensen te laten weten precies hoe je je voelt. Laat je woede is eigenlijk gezond voor u, want het geeft al dat opgehoopt woede een kanaal.

Onderdrukken woede en bottelen alles, echter, is niet gezond. En zelfs constipatie - geaccumuleerde woede kan hoofdpijn, gespannen spieren veroorzaken.

7. De plotselinge woede kan ook leiden tot een hartaanval

Zoals net gezegd, de woede is niet goed. Het kan leiden tot hoofdpijn, gespannen spieren en constipatie.

En als je woede te verwijderen voor een zeer lange tijd, alleen maar om plotseling en vrij onverwacht los te laten? Dit kan leiden tot een hartaanval.

Denken dat ze boos is zeer schadelijk; In plaats daarvan, moet je leren om zich vaker te uiten. Uitbarsting willekeurig om de paar jaar als een vulkaan is schadelijk voor de gezondheid.

8. negatief denken kan zweren in de mond veroorzaken

Mondzweren zijn slecht, slechte dingen die niemand heeft. Hoewel slechts duren 10-14 dagen op de meeste, en zelfs als ze niet ernstig en meestal geen directe medische zorg nodig, zweertjes in de mond zijn uiterst pijnlijk en voelt bijna als een ziekte.

Eén van de oorzaken van aften voelt vervallen. Als u stilstaan ​​bij de negatieve dingen constant en kan je niet op uit een malaise, kan je eindigen met een mondvol van zweren. Dat is niet leuk!

9. Feeling Rundown kan chronische stress veroorzaken

Evenals de mond zweren, kan het gevoel rundown verergeren stress en dingen veel 'erger.

Als je gewoon kunt jezelf niet wekken en meer positieve, stress kan uw leven te domineren. En als het overheerst en is verlengd, kan dit problemen voor de bestaande gezondheidszorg veel erger maken.

Hoofdpijn chronisch, en buikpijn. Vermoeidheid begint over te nemen, en je prikkelbaar voor geen echte reden voelen.

10. Je kunt eigenlijk denken Yourself Ziek

Denkt dat het niet zeker dat je ziek? Denk aan de kracht van positief denken, en hoe u een can-do houding te creëren. Een positieve mentale houding is gebleken om mensen te stimuleren, te motiveren tot actie. Het leidt uiteindelijk tot succes en geluk.

Daarom is het zeer waarschijnlijk dat je daadwerkelijk kunt bedenken zelf ziek. Bekend als het placebo-effect, stilstaan ​​bij lichamelijke ziekten daadwerkelijk kan ertoe leiden dat uw lichaam om de symptomen na te bootsen.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha