Hoe je eyeliner blauw toe te passen?Het aanbrengen van eyeliner is een eitje voor sommigen. Maar als het gaat om het aanbrengen van eyeliner gekleurd, het wordt een beetje 'ingewikkeld. De reden hierachter is gekleurde zijn mogelijk niet zo dun of als willekeurige zwarte geleden.

Als het gaat om blauwe eyeliner, of kunt kijken erg vleiend of niet geschikt is voor iedereen, die varieert van persoon tot persoon. God zij dank, want ik vallen in de eerste categorie. Blues zijn mijn favorieten en draag ze terloops als ik draag die zwarten. Als je een beetje 'in een dilemma over de vraag of de blues of niet geschikt zou zijn, of als u denkt dat ze graag een beetje' meer aandacht grijpen je zou willen voor je, dan ben je waarschijnlijk het lezen van de juiste ruimte. Hier is een methode om eyeliner blauw die ze lijken minder sterk en nog steeds aantrekkelijk op uw ogen toe te passen.


Laten we beginnen, is het niet?

Hoe je eyeliner blauw toe te passen?

Gebruikte producten:

Toepassing methode:

Stap 1:

Als je mijn berichten hebt gevolgd zou je gemakkelijk raden door nu de eerste stap wordt altijd hydrateren de huid rond de ogen en het verzorgen van uw wenkbrauwen. Laat nooit je wenkbrauwen af ​​terwijl het doen van oog make-up, want dit is wat ideaal verander de look van je gezicht. Verbergen van de ogen in geval van nood.

Stap 2:

Neem blauwe eyeliner potlood in welke vorm voorkeuren, gel of vloeistof. Ik neem het potlood eyeliner van Revlon, die toevallig een van mijn favoriete blues zijn. Gewoon trek een lichte stretch langs de vorm van je ogen. Als je probeert blauwe eyeliner voor de eerste keer, ga dan voor een donkerdere tint van blauw, als donkerdere geschikt Indische ogen meer dan hun lichtere tegenhangers.

Stap 3:

Trek nu de volledige cirkel het behoud van de fijne lijn van de binnenste ooghoek en dik aan de buitenkant. Toepassing zo dicht mogelijk bij de wimperlijn mogelijk.

Stap 4:

Neem nu een zwarte eyeliner en trek een zeer dunne lijn boven het blauw boven steken dicht bij de wimperlijn. Deze stap niet alleen betrekking hebben op de huid gluurt beter, maar maak je blauwe eyeliner ziet er een beetje 'meer subtiel en zacht. Degenen die remmen dragen blauwe shirts moeten op deze manier proberen en ik weet zeker dat je betere resultaten.

Stap 5:

Neem een ​​zwarte khol/Kajal en lijn de waterlijn terwijl de binnenkant hoek naakt.

Stap 6:

Neem nu een soortgelijke kleur oogschaduw als eyeliner potlood of penseel op blauwe Smudger. Breng het op de buitenste hoek van de onderste wimperlijn in continuïteit met de blauwe eyeliner die naar binnen loopt. Houd dit stadium beperkt tot alleen de buitenste hoek; die zich uitstrekt langs de wimperlijn zal maken het kijken over de top in de meeste gevallen.

Stap 7:

Toepassing highlighter in de binnenste hoek en rip-zone gedrag, we vertrokken kaal in de vorige stappen van de weg. Volg de rand van de ogen terwijl het doen van deze stap, anders zal het niet zijn als we willen.

Stap 8:

Eye Curl wimpers en mascara aanbrengen. De gewenste look wordt bereikt met dit is de laatste stap.

Je hebt misschien gemerkt dat de blauwe eyeliner toegepast op deze manier maakt het er zo veel mooier en helemaal niet over de top, net als de meeste van jullie had gevreesd dat het zou zijn. Deze look kan worden gedragen om de werkplek iedere dag zelfs met een schaduw van naakt lipcolor. Dus, ga je eyeliner blauwe volgende keer toe te passen?

Probeer het en laat me weten als je verlost van je remmingen blauwe eyeliner of niet.

Tot de volgende keer, verzorgen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha