Hoe je een meisje te voltooien? TOP 10 GEFELICITEERD alle vrouwen willen horenHoe je een meisje te voltooien? TOP 10 GEFELICITEERD alle vrouwen willen horen

De jongens moeten voorzichtig zijn wanneer complimenten een meisje, is het gemakkelijk om fouten te maken en vinden dat ze in het water onverwacht diep. Het goed, maar, en hij is de held van de dag, dus hier zijn tien complimenten dat alle vrouwen graag horen:

1. Je bent mooi

Onze eerste stuk van advies over hoe je een meisje te complimenteren - maar zeggen dat ze mooi is. Maakt niet uit of het de eerste date, of je hebt dating voor een tijdje ', of zelfs, als je getrouwd zijn geweest voor vele jaren, elk meisje houdt ervan om te horen dat ze zien er prachtig uit. Als een meisje is groot of klein, kort of lang, of hij net uit bed, totdat een man zegt dat het leuk voor hem, dat is alles dat telt.


2. Wat denk je?

Een meisje wil worden gewaardeerd voor meer dan alleen het uiterlijk, dus vragen zijn mening is een geweldige manier om haar te complimenteren. Een jongen zou wat zijn vriendin te zeggen heeft, een ander perspectief is altijd handig te luisteren, maar het moet veilig om toe te geven wanneer hij gelijk over iets.

3. Ik ben gelukkig om u

Nog een goede tip over hoe je een meisje te complimenteren vertelt een vrouw dat ze het een voor u, is om te zeggen dat niemand anders wil. Dit is de beste manier om iemand die je bent een van een soort en zeer speciale vertellen. De man die zegt dat zelfs het vertellen van een meisje dat is een echte gentleman en iemand die zijn vriendin zullen waarderen.

4. Gefeliciteerd haar vrouwelijkheid

Volgende tip over hoe je een meisje te complimenteren - complimenten haar vrouwelijkheid. De meeste van de meisjes zijn trots om een ​​vrouw te zijn en je zult echt waarderen hun vrouwelijke kwaliteiten wordt gecomplimenteerd. Zijn vriendelijkheid, zijn zorgzame natuur en de manier waarop haar glimlach brandt een kamer zijn allemaal onderdeel van wat maakt haar een vrouw, zodat wanneer een man complimenten op die, bloost ze met trots.

5. Ik hou van je

Eraan te herinneren dat haar liefde is een andere manier om een ​​meisje te complimenteren. Mensen vergeten dat deze woorden zijn op zichzelf een compliment. Vertel iemand die je van ze houdt hen vertelt dat ze zijn mooi, slim, prachtig en fantastisch. Al deze grote complimenten in slechts drie woorden!

6. Van harte gefeliciteerd met de cavalerie

Als u wilt een vrouw complimenteren, dan gedragen ze zich als vrouwen voor haar. Eenvoudige handelingen, zoals het houden van open deuren, het terugtrekken van haar stoel voor haar of haar te helpen met haar jas laten zien dat een man denkt dat een meisje is een echte dame en verdient respect voor.

7. Ik wil met je praten

Nog een tip over hoe je een meisje van haar complimenteren zegt dat te vinden het makkelijk om met haar praten, het is een compliment voor zijn begrip en zijn communicatieve vaardigheden. Vrouwen denken dat communicatieve vaardigheden zijn erg belangrijk, dus ze zullen worden gevleid dat een man houdt van haar te praten en wil zijn mening te luisteren.

8. Je bent gewoon de beste

Volgende tip over hoe om te complimenteren een meisje zegt dat ze het beste in uw ogen. De meisjes niet toegeven, maar vaak hebben ze met elkaar concurreren als ze samen zijn. Als een man vertelt een meisje dat ze het beste voor hem om al zijn vrienden, dan zal hij zijn gevoel van eigenwaarde en zetten haar op hun gemak te verheffen. Laten we eerlijk zijn, iedereen houdt ervan om te horen dat ze zijn gewoon de beste.

9. Ik hou van je manier van denken

Dit is een compliment veel beter, dan de standaard 'je slim bent of slim je bent'. 'Ik hou van de manier waarop je denkt', of 'Ik hou van de manier waarop de geest werkt' vertelt een meisje dat niet alleen is ze in staat om de feiten te herinneren, maar ze is een interessant persoon te zijn met te.

10. Ik wou dat ik eerder had ontmoet

En tot slot, nog een goede tip over hoe je een meisje te complimenteren, die ook zal helpen om de angst van een meisje te verwijderen op het verleden, elke gedachte een vrouw zou kunnen hebben over ex-vriendinnen van een jongen en zijn vergelijkingen - dit alles kan worden gebracht om te rusten met deze eenvoudige compliment: 'Ik wou dat we eerder had ontmoet'. Het is een geweldige manier om te zeggen dat het verleden is in het verleden en nu alleen de beste ligt.

Hoe je een meisje te complimenteren? Heeft u andere tips om te delen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha