Hoe je een meisje elke man verlangens? 10 TIPSHoe je een meisje elke man verlangens? 10 TIPS

Heb je je ooit afgevraagd wat er nodig is om het soort vrouw dat mannen echt willen zijn? We hebben het niet over cosmetische chirurgie of merkkleding hier, maar de karaktertrekken die mensen echt dol op een vrouw. Er zijn geen grote onthullingen of verrassingen hier, maar je zou een aantal dingen die je vergeten of over het hoofd, dus lees deze tien joggen geheugen en herinner jezelf van de dingen die in een meisje dat elke man wil vinden:

1. Wees een vrolijke smiley

Een inspanning leveren om gelukkig te zijn en de jongens zullen willen zijn om je heen. Ziet er chagrijnig Te veel en te veel serieuze gesprekken en al snel elders te gaan om te kijken voor de lol. Jongens hou van een meisje dat is leuk om met en die ze altijd kunnen vrolijken met een glimlach.


2. Vergeet niet je vrouwelijkheid

Tegenpolen elkaar aantrekken en jongens houden ervan om met een meisje wiens vrouwelijkheid schijnt. Tederheid, genade en vriendelijkheid zijn de eigenschappen die mannen bewonderen vrouwen en saldi van hun mannelijkheid perfect.

3. Vergeet niet je manieren

Let op uw manieren, vooral als je met een man, omdat je echt waarderen als een dame. Het gaat hand in hand met zijn vrouw en een man wil niet dat zijn vriendin dronken, vloeken en boeren in het openbaar; Hij kan alles zelf als hij wil, zonder enige hulp van u!

4. Het zijn de kleine dingen die tellen

Het doet er niet veel voor nodig om een ​​glimlach op het gezicht van een man en de kleine details en gebaren die veel voor hem betekenen zetten. Dingen zoals het herinneren van zijn favoriete voedsel, het verzenden van een tekst om te zeggen 'ik hou van je' hem of het kopen van een klein geschenk van tijd tot tijd. Een klein gebaar en het zal worden opgemaakt voor de dag.

5. Wees een onafhankelijke meisje

Mannen houden nog steeds van worden gezien als de leverancier en beschermer, maar niet de hele tijd! Een meisje dat op haar eigen benen en die de ambitie heeft kunnen staan ​​zal altijd aantrekkelijk om een ​​man te zijn. Hij wil om te weten dat je kunt omgaan zonder hem, dus ik weet niet al te behoeftige of plakkerig te zijn, of het zal schrikken.

6. Gebruik een drama queen niet

De meisjes doen een scène kan verschijnen om de aandacht te krijgen, maar dat de aandacht is van korte duur. Een meisje die erin slaagt om zijn hoofd rustig te houden is wat de mensen bewonderen en die echt iemand die altijd overdreven en de verwerking van de bergen van molshopen houden.

7. Wees een beetje 'mysterieuze

Niet weg te geven in een keer, omdat mannen houden van een mysterie. Laat wat dingen aan zijn verbeelding en maken ze langzaam, dat ervoor zorgt keer op keer terug te komen om meer te leren over je ontdekt.

8. Wees wie je werkelijk bent

Heb de moed om te zijn wie je bent en niet proberen om iemand anders te zijn. Single zijn is allemaal onderdeel van de charme en de kinderen zullen love it zelfs meer als het een beetje 'anders, dit is wat maakt het zo speciaal voor hem!

9. Het krijgen samen met zijn vrienden

Een man wil niet dat je de band met zijn vrienden geworden, maar je zult in ieder geval samen met hen. Zelfs als je niet ziet oog in oog met hen, moet je op zijn minst tolereren hen en nooit een man te kiezen tussen u en zijn vrienden vragen.

10. Verzoek het respect

Goede mensen willen niet een meisje die is gemakkelijk om rond te duwen, wil iemand die respect eist. Als je verwacht dat je respect voor jezelf, dan weet je dat je opgezet in uw normen en dat betekent dat je iemand bent die ze kunnen vertrouwen.

Hoe je een meisje dat elke man wil worden? Voel je vrij om je gedachten en relatie advies delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha