Hoe je doppen te behoudenKroonkurken hebben vaak iconische beelden en artistieke over hen dat sommige mensen willen behouden. Deze beelden maken extravagante vintage, retro toegevoegd aan uw persoonlijke stijl of uw interieur. U kunt kettingen, armbanden, oorbellen en zelfs push-pins van metalen doppen maken. Niet alleen dit Spice up je garderobe of leefruimte voor bijna geen geld, je helpt recyclen. Twist-off caps metalen werk beter dan degenen die een flesopener nodig. Het tweede type is vaak de opening buigen, vervormen het beeld. De meeste van de glazen flessen met moderne twist-off caps.

Sieraden Bottle Cap

Spoel goed af en droog alle flessendoppen om zich te ontdoen van hun drankje afval. Uiteengezet in een rij op een vlakke, stabiele ondergrond. Kies degene die je wilt gebruiken; kunt u hetzelfde type drankje of verandering gebruiken voor een meer eclectische look.

pushpins

Draai de eerste dop van de fles en de punt omhoog, zodat de zijsteunen op het platte vlak. Zet een spijker eindigde tegen de binnenkant van de rand van de dop en tik scherp met een hamer om een ​​klein gaatje te creëren. Zal herhalen alle doppen.


Open te wrikken ringetjes met een tang ronde en slip een door het gat in elk van uw doppen. Duw ze afgesloten met uw tang. Ringetjes zijn kleine, metalen ringen gebruikt om stukken van sieraden bij elkaar te verbinden.

Knip een stuk lederen koord ongeveer 6 centimeter langer dan nodig is om de hals of pols past. Rijg het ringetje om een ​​van je caps in het midden van de kabel en de kabelbinder rond de ring. Doorgaan knopen de bescherming op uw armband of ketting met regelmatige caps ongeveer 1/2 inch uit elkaar.

Maak oorbellen door het schuiven van de ring bodem van een haak oorbel haak door een ringetje voor het sluiten als in stap 3. Maak bijpassende oorbellen of een mismatch met opzet.

Was het residu drink je doppen onder warm water. Droog voorzichtig dat de lijm hieronder plakken.

Maak van al uw doppen boven op een schone, vlakke ondergrond zodat de graphics pleiten tegen de tafel. Knijp een druppel hete lijm op de achterkant midden van elke fles stop.

Druk op een punaise in elke druppel hete lijm, waardoor ze als boven en naar beneden mogelijk. Laat de lijm nacht drogen voordat u uw nieuwe symbolen op kurk boord.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha