Hoe je desktop gadgets in Vista gebruikenMicrosoft Windows Vista wordt geleverd met vele vooraf geïnstalleerde gadgets die automatisch worden bijgewerkt om u op de hoogte blijven van het weer, nieuws, aandelen en meer. Gadgets zijn toegankelijk via de Windows Vista Sidebar, maar kan worden losgemaakt van de zijbalk voor gebruik overal op het bureaublad.

Open de Windows Vista Sidebar door het selecteren van accessoires en Windows Sidebar in het menu Start.

Pas de sidebar gadget met de toevoeging van het gebruik van het pictogram "+" in de top linkervenster Sidebar. Gebruik het dialoogvenster om gadgets Gadget en onderzoek online toe te voegen voor nog meer gadgets. Dubbelklik op een gadget toe te voegen aan de zijbalk.


Wijzig de instellingen voor een gadget met behulp van de sleutel-pictogram dat wit verschijnt als de muis cursor over de gadget. Sla de wijzigingen op.

Verwijder de Sidebar gadgets. Klik op de gadget, niet een link in de gadget, vast te houden en sleep de gadget met de muis naar een nieuwe positie op het bureaublad. Laat de muisknop los om de gadget te plaatsen in zijn nieuwe functie.

Sluit de Windows Vista Sidebar met behulp van de "x" in de rechterbovenhoek van het vak Sidebar.

Gebruik de links in de gadget voor toegang tot nieuws, weer updates, of acties, afhankelijk van het type van de gadget. Gadget bieden toegang tot vele andere soorten van informatie ook.

Verwijder de gadget van het pictogram op het bureaublad met behulp van de witte "x" die verschijnen als de muiscursor gaat over de gadget.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha