Hoe je de perfecte boog van de wenkbrauwen te krijgen?Vaak willen we die wenkbrauwen gebogen als beroemdheden krijgen, het beste voorbeeld is Angelina Jolie en vervloeken onze genen om ons niet verlaten met natuurlijk mooi wenkbrauwen. Maar laten we eerlijk zijn, krijgen we vaak wat we willen ook van de salons?

Ik Heb Niet! Dus sommige van jullie proberen pincet, tenminste ik doe en ik hou ervan. Sommigen voelen de pijn, is er anderen die liever waxen voor wenkbrauwen ook. Maar waxen van de wenkbrauwen kan nooit geven u de perfecte wenkbrauwen.


Hoe je boog van de wenkbrauwen verkrijgen


Hier zijn een paar tips om de perfecte wenkbrauwen te krijgen (met minder pijn, als je probeert dit voor de eerste keer) met een pincet:

Hoe om de pijn te verminderen? Nou ik zou zo veel zeggen dat er twee manieren zijn en één van u Kies gaat om de pijn te verminderen, maar niet geheel pijnloos zijn, dus maak me niet later kwalijk. Maar ja, een keer oefenen en blijven oefenen, u'll aan wennen en de pijn wordt automatisch verlaagd, dit is mijn persoonlijke ervaring. Komende methoden, goed eerste kan u met een warme doek vochtige kruipen wenkbrauw zone. Dit opent de poriën en haar komt gemakkelijk uit, of u kunt een ijsblokje gebruiken om het gebied te verdoven, zodat wanneer u trek het haar, dan is de pijn is less.You kan één van deze te maken, maar niet beide tegelijk te doen.


Raadpleeg deze grafiek: u verward zijn over welke haren te trekken? Neem een ​​potlood om de ogen en wenkbrauwen te tekenen (de vorm u wilt en tweede boog die geschikt is voor ur gezicht met de techniek van de meting in het diagram) u'll nu in staat zijn om het haar te onttrekken aan de zijkanten van de vorm of alle haren hier is er na de vorm getrokken.


Tweeze weg elke verdwaalde haren die zich uitstrekken van de wenkbrauwen naar de oren en de haren in het midden. Nu beginnen pincet haren (altijd in de richting van groei) onder de wenkbrauw.

Zorg ervoor dat u een spiegel te nemen, na al het harde werk en zien of ze overeenkomen met de vormen. Dus als ur na een wenkbrauw getrokken, tekenen perfect en dan tweeze.

Niet over tweeze en vergeet het gezicht scherp u got, met een scherpe neus, scherpe gelaatstrekken echt is, dan touwtje zachter, anders zal het kunstmatig kijken uitgesproken. Het ronde gezicht en minder scherp u got, Ga voor de hoge gebogen wenkbrauwen, maar niet meer dan tweeze en maak ur gezicht een pop gezicht!

Als bij toeval U'VE ook per ongeluk geknepen dan kunt u de rijen met behulp van een bruine wenkbrauwpotlood donker te vullen, we indianen hebben haar zwarten, maar het is beter om de wenkbrauwen te gaan tot donkerbruin wenkbrauwpotloden niet gitzwart degenen .Ze lijken nogal onnatuurlijk wanneer gebruikt. Dus dit is niet een gemakkelijke manier om perfecte bogen te krijgen? Stoppen met denken over de pijn voor eens en na te denken over de schoonheid, zal de pijn verdwenen zijn wanneer u getuige ur snuifje mooie bogen wenkbrauwen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha