Hoe je dagelijks voedsel items zoals make-up gebruiken?We houden allemaal van de truc, is het niet? Maar we hebben ook zeer bewust van de agressieve chemicaliën en schadelijke die worden gebruikt bij de productie van cosmetica. Maar heb je ooit gedacht van het gebruik eten elke dag te vinden in de keuken als alternatieven make-up?

Ja, je leest het goed! U kunt zelfgemaakte natuurlijke make-up te maken en te voorkomen dat alle make-up chemische belasting, die je huid kunnen beschadigen op de lange termijn. Wanneer u in dringende noodzaak van een lip vlek, oogschaduw of blush, is het niet nodig om een ​​Mad Dash naar de nabijgelegen markt. In plaats daarvan kunt u daadwerkelijk gebruik maken van voedsel en andere items in het huis voor tijdelijk gebruik.


Nu moet je je afvragen hoe je het voedsel kunt gebruiken als het addertje? Het is eigenlijk heel eenvoudig om de truc te doen thuis en helemaal niet de tijd. U kunt twee of drie gerechten te combineren en maak je eigen hand foundation, poeder, en diverse andere items van make-up. Hier zal ik u vertellen hoe u uw make-up kunt bereiden met eenvoudige ingrediënten die u gemakkelijk kunt vinden in uw huis. Je hoeft niet te betalen voor de truc wanneer je zou kunnen hebben net wat je nodig hebt in uw keuken!

Lip Stain:

Er zijn verschillende producten lip kleur gevonden in het huis op dit moment en zijn nog steeds niet bewust van hun magische lip natuurlijke kleurstof eigenschappen!

Twee van de beste elementen lippen zijn gekleurd bieten en donker gekleurde bessen zoals frambozen en bramen. Mash bieten of fruit en toe te passen op de lippen met een hint Q. U kunt ook een van deze items te combineren met een vaseline of olijfolie. Met behulp van gepureerde bieten vlekken op de lippen voor de langste periode van tijd en blijft zitten tijdens het eten, drinken, praten, en ga zo maar door. Besteed aandacht tijdens de applicatie, zodat ze niet je tanden vlekken.

Natuurlijke Foundation:

Het lijkt misschien ongelooflijk, maar je kunt ook het fundament voor te bereiden door het mengen van bepaalde voedselingrediënten gevonden in uw pantry. Neem wat 'van arrowroot poeder, en dan langzaam voeg de cacaopoeder en kaneelpoeder tot je een tint die het dichtst naar je huidskleur. Bewaar het poeder in een container of pot oude stof en met een borstel aan te brengen. Je moet een paar keer proberen om de kleur die het dichtst krijgen om je huid, maar als dat eenmaal is gedaan, alles wat je van een korte slag van de borstel op het gezicht nodig. En dat is het!

Als u wilt een solide basis te maken, kunt u een paar druppels citronella olie toe te voegen. Dit maakt het moeilijk een compact en kan worden gebruikt als een concealer ook.

Oogschaduw:

Wees altijd voorzichtig bij het gebruik van een product, zelfs natuurlijke degenen rond de ogen. De meesten van jullie hebben gehoord van vloeibare kleurstof, maar weet u die beschikbaar zijn in de vorm van poeder ook. Neem een ​​ongeparfumeerde talkpoeder en een snuifje van uw favoriete voedsel kleur, mix tot u de gewenste kleur te krijgen. Het is mogelijk om dit toepassen droog of met een kleine "vaseline, een mooie crème schaduw verkrijgen. U kunt ook gebruik maken van cacaopoeder voor bruine tinten, de kleuren groen en spirulina voor arrowroot voor lichtere tinten. U kunt ook arrowroot toe te voegen aan een van deze kleuren om de gewenste kleur te krijgen.

Eye Liner:

Voor eyeliner, kunt u een beetje 'cacaopoeder of actieve kool gemengd met een druppel kokosolie gebruiken. Aanbrengen met een vochtige eyeliner kwast. Voor de toepassing gladder, meng gelijke delen van kokosolie, cacaoboter en actieve kool tot een dikke zwarte eyeliner te maken. Het is ook mogelijk om cacaopoeder te gebruiken in plaats van de actieve kool een bruine kleur te verkrijgen.

Bronzer/Blusher:

Net als foundation, blush en bronzer natuurlijk kan ook gemaakt worden met een basis van arrowroot en het toevoegen van cacaopoeder en kaneel poeder om een ​​donkerdere tint te krijgen. Maar dit is niet de enige manier. Hier zijn nog enkele natuurlijke blush die u kunt gebruiken!

  • Vermalen gedroogde rode biet of hibiscus gedroogd tot een blos roze tint te verkrijgen. Maar fijn te malen en bewaar ze in een luchtdichte verpakking.
  • U kunt een kleine hoeveelheid gepureerde biet en vaseline mix en roer tot het glad wordt en een crème blush van toepassing. De makkelijkste manier om alle manieren is om een ​​stukje van de rode biet wangen wrijven voor een natuurlijke tint gespoeld. Het duurt ook langer dan gewone bloost.
  • U kunt ook een kijkje nemen bloosde met een framboos creëren. Neem een ​​verse frambozen en verpletteren met je vingers. Wrijf het sap robijn wangen van je klaar bent met je blush.

Mascara:

In een kom, meng een paar druppels aloë vera gel, enkele druppels vitamine E olie en actieve kool. Meng grondig en gebruik een mascara wand. Zorg ervoor dat u de borstel schoon te maken na elke toepassing.

Voor een diepe reiniging en hydraterende, kunt u de methode voor het reinigen van olie te gebruiken. U kunt elke olie die u kunt vinden in uw keuken, zoals kokosolie of olijfolie. Dit zal uw huid zacht en glad. U kunt ook suiker scrub gebruiken een combinatie van kleine korreltje suiker en olie en regelmatig wassen.

Ik weet dat de meeste van jullie lopen om uw keuken na het lezen van dit artikel en ervaar een van de bovenstaande ingrediënten die je kunt bemachtigen. De goedkoopste en de meest natuurlijke eenvoudige is om je make-up te maken. Ten minste een keer proberen. Zij zullen een gat in je zak, dus geen kwaad het te proberen niet te verbranden.

Soruce Afbeelding: 1, 2

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha