Hoe je dag te maken van de Dode Calabaza En TachaCalabaza en Tacha is een traditioneel dessert dat tijdens de dag van de Dode viering op de eerste en tweede dag van november van elk jaar kan worden genoten. Calabaza en Tacha is vergelijkbaar met zoete aardappelen, vaak geserveerd met Thanksgiving gekonfijt. Echter, dit gerecht is net zo goed als warm of koud geserveerd.

Leer hoe te dag te maken van de Dode Calabaza en Tacha

Snijd de pompoen (s) doormidden en schep de zaden en vezelige pulp met een grote lepel of pollepel. Markeer vervolgens de pompoen in 4-6 grote stukken voor eenvoudig gebruik. Snij vervolgens elke sectie in kleine blokjes 1 tot 2 centimeter groot en lijkt de buitenste huid.

Combineer de Piloncillo (of donkere bruine suiker als het vervangen), het verse sap van een sinaasappel en de schil van dezelfde oranje, kaneelstokjes en het water in een pan met dikke bodem. Breng dit mengsel aan de kook gedurende 1 tot 2 minuten. Dan, zet het vuur lager tot het mengsel op een laag vuur te verminderen.


Voeg de pompoen stukken aan de pot langzaam, zodat u zich niet brandt uit spatten van hete vloeistof. Geef het mengsel een roer voorzichtig. Laat sudderen gedurende 2 uur of tot de pompoen stukken zijn fork aanbestedingen.

Haal de pompoen blokjes met een schuimspaan uit de pan en leg ze in een schaal, het reserveren van de vloeistof. Laat de Dag van de Doden Calabaza en Tacha afkoelen tot kamertemperatuur alvorens te dienen. Breng de siroop aan de gereserveerde tafel te miezeren over elke portie, indien gewenst.

Koelkast overgebleven Calabaza en Tacha later te eten. In feite kan Calabaza en Tacha een geweldige aanvulling op havermout of pannenkoeken voor een speciale dag van het ontbijt behandelen Dode maken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha