Hoe je concealer voor Deep gepigmenteerde oogleden?Stress, vervuiling, gebrek aan lichaamsbeweging, slaapstoornissen en model van ongezonde voeding nam een ​​regel over ons leven snel bewegende. We hebben echt niet de tijd om de juiste zorg te dragen voor onze huid. De meest tedere en reactieve huid op ons gezicht is de tere huid rond de ogen hieronder. Het heeft alle tekenen van saaiheid, stress en veroudering snel. Aan het eind van de dag, willen we onze problemen. Het is hetzelfde voor de donkere wasbeer in het gebied rond de ogen ook, is het niet? Verlangen om ze te verbieden in een paar minuten? Dan kan niets beter dan je beste vriend truc werkt. Maar, is de truc volgen van de juiste stappen.

Hoe je concealer voor Deksel diep gepigmenteerde ogen?

Dus, om u te helpen uw beste kijken, hier is een tutorial over hoe je verbannen die donkere ogen gemakkelijk te maken door het volgen van een paar eenvoudige stappen!


We beginnen met de tutorial:

Stap 1:


Begin met de ogen schoon door het reinigen van de huid met een zacht reinigingsmiddel. Wrijf of het trekken van de huid rond de ogen als het roodheid zal toenemen en ook de bloedvaten die leiden tot meer pigmentatie blokkeren. Gebruik vervolgens een oogmasker om het onder ogen te kalmeren. Als je niet een oogmasker hebt, kunt u gemakkelijk komkommer toepassen om te vernieuwen, hydrateren en verzachten de tere huid rond de ogen hieronder.

Stap 2:


Hydratatie is de sleutel tot een gezonde huid, en is hetzelfde voor het oog onder ook. Neem een ​​goede oogcrème aan uw huidtype passen en toe te passen op hun eigen gebied onder de ogen. Neem een ​​winkelcentrum hoeveelheid van het product en de puntjes in de ogen hieronder. Gebruik dan je ringvinger om de crème pat in de huid. Vermijd te trekken of te masseren regressieve huid als het zal niet helpen bij het hydraterende of lichter donkere kringen. Zoals ik altijd de voorkeur aan natuurlijke formuleringen, ik paste de Banjaras Almond Onder oogcrème.

Stap 3:

Gebruik vervolgens een concealer om de diepe paarse en donkere bruine kringen annuleren. Een spreuk is anders dan een concealer. Helpt bij het elimineren van pigmentations dieper, dat er niet in slaagt om de correctie te maken. Als een correctie rechtstreeks wordt aangebracht op het donker onder ogen, grijs weergegeven en onnatuurlijk. Dus, het is een must om een ​​concealer gebruiken voor het aanbrengen van de concealer voor mensen met een diepe donkere kringen. Een ban kan vissen, pastel groen of oranje. Als je een duidelijke huid, dan is het het beste om een ​​lichtgroen getinte concealer gebruiken, terwijl voor mensen met een diepere pigmentatie, een perzik of oranje concealer werkt het beste. Dot concealer hele gebied onder de ogen met je vingers of gebruik een concealer kwast plat. Hier gebruikte ik de oranje Kryolan Derma Camouflage concealer.

Stap 4:

Gebruik een zachte borstel of een fusie met de vingers en begint zachtjes mengen van het product. Trek niet aan of trek het oog, maar het werken met een zeer lichte hand. Hier heb ik de echte contour brush technieken voor het mengen van het product.

Stap 5:

Dus gebruik je favoriete concealer om pigmentatie te dekken als je normaal zou doen. Neem de concealer en breng het met uw vingers of een kwast. Niet te veel product niet van toepassing als ze buigen en onnatuurlijk. Begin met een kleinere hoeveelheid van het product, en neem dan zo nodig meer. Hier, ik gebruikte de Kryolan Derma Camouflage Concealer.

Stap 6:


Dus, nogmaals met vingers of borstel volledig de toegepaste producten smelten. Je kan ook gebruik maken van een licht vochtige spons om de producten te mengen.

Stap 7:


Breng een transparante poeder of gekleurd om de ogen onder het ooglid en ook om de samenstelling te stellen. Als u wilt dat de huid rond de ogen te markeren en te geel poeder compact verduisterd. Stel de concealer met een poeder kan niet worden genegeerd, is de belangrijkste stap, omdat het voorkomt de vorming van plooien en beweeg de corrector en concealer. Hier, ik gebruikte de poederdoos Lakme Gezicht Stylist.

En je bent klaar! Ben je voor en na foto opgevallen? Nu, hebben wij de perfecte onder de ogen, die verwend met goede zorg en gezondheid ziet. Ik weet zeker dat je te popelen om dit te proberen. Ga door!

Maar vergeet niet om terug te komen en deel uw ervaring met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha