Hoe je cadeau lint makenMaak een strik en zet het op een geschenk dat zich rolt kan de perfecte finishing touch. De aankoop van de bogen in de winkel kan duur zijn als je veel cadeaus in te pakken. U kunt veel geld besparen door het kopen van je riem en te leren hoe je je eigen krullend lint strik ambacht. Op deze manier kunt u het lint kleur van uw keuze te kiezen en overeenkomen met uw inpakpapier om uw giften eruit zien alsof ze waren gewikkeld door een professional.

Kopen lint curling gekarteld in een ambachtelijke winkel. Wikkel losjes om uw gift zes keer en snijd de tape. Schuif de riem uit de doos, terwijl het houden van het in de lus samen.

Snijd een kleine lengte van het lint ongeveer 4 centimeter lang. Stelletje tape wond-up in het midden en bind samen met je kleine stukje tape.


Knip de strook aan de einden van beide einden van de band opgewikkelde de afzonderlijke draden van de band te vervaardigen.

Pak het midden van uw pakket tape met de wijsvinger en duim. Schraap de scherpe rand van uw schaar langs elk stukje tape van het einde het dichtst bij je duim en uw manier van werken uit. Deze krullen elk stuk van uw tape mooi.

Herhaal elke stap het gewenste aantal keren om meerdere balken gekruld creëren. Het aantal bundels nodig is, hangt af van de grootte van uw gift box. Als je een doos van groter formaat, u genoeg om een ​​mooie strik maten maken te bundelen. U hoeft alleen maar een paar pakjes van geschenkdozen kleiner.

Neem je klaar packs en stapel ze op uw geschenk aan een grote boog te maken. Tape de pakketten naar de box om ze vast te zetten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha