Hoe je Barbie Doll Kussens MakeVoor het meisje dat houdt van spelen met Barbie Dolls een van een soort accessoires zijn de beste. Een kussen gehaakt voor Barbie om je hoofd te rusten op een kussen en gooi accessorize een glimlach op de meisjes gezicht (en helpen om Barbie naar een knik in zijn nek te krijgen). Hier is hoe om kussens te maken, voeg een Afghaanse matching om de volledige reeks te maken. gehaakte kussens

Barbie Doll en kussens Thow

Een algemene kennis van de haak is nodig om dit kussen te maken, voor instructies verwijzen wij u naar de e-heid, "Hoe Haak Instructie beginnen elke gehaakte project." Kies een zachte lichtgewicht draad in de kleur van uw keuze en een keten van 25 of totdat de ketting, eenmaal gevouwen, steekt iets aan beide zijden toen onder de kop poppen geplaatst. Het tellen van de keten als de eerste regel enkel punt zeven tot tien lijnen of totdat het kussen ziet eruit als een platte kussen of kussensloop.

Vouw het stuk in de helft en het invoegen van gehaakte buurt punten in de tijd aan beide kanten van het werk. Wikkel draad rond de haak en haal deze door, hetzelfde als bij een enkel punt. U krijgt twee punten hebben op de haak, wikkel garen om de haak en haal deze door de beide punten op de haak.


Herhaal dit tot slechts één zijde open is gelaten. Zaag de stam garen, haak te verwijderen en steek het uiteinde van de draad in de punt en trek door naar een knooppunt te maken.

Draai het kussen buiten, waar de uiteinden van draden nu binnen.

Steek de vulling door de open zijde. Pluis het kussen totdat het lijkt op een kussen.

Wikkel draad rond de haak als het starten van een keten, dan plaatst u de haak door beide steken aan de open zijde. Ga door tot een deel gesloten is, knip de draad en afwerkingen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha