Hoe je azijn gebruiken om roos te genezen?Roos kan een droge en schilferige of gewoon icky en plakkerig zijn, leidt tot een ernstige jeuk en droogte van de hoofdhuid. De oorzaken van roos kan variëren van de verandering van het seizoen, hebben een droge of vette huid, heb je haar niet goed drogen, doe je haar niet goed of niet shampoo spoel de shampoo en conditioner behoren, een verkeerde voeding of stress. Wat ook de oorzaak moge zijn, ofwel het uiterlijk van roos niet aantrekkelijk.

Azijn voor roos


U kunt azijn om de intensiteit van roos verminderen. Ik heb vermeld een paar snelle remedies doe het zelf, die zal bijdragen tot het verminderen van de intensiteit van roos en houden de jeuk op de baai bij regelmatig gebruik.

Azijn Massage: 1

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Quinn Dombrowski

Neem 3 eetlepels azijn en massage op de hoofdhuid niet alleen, de hele lengte van het haar, omdat het alleen maar zal uiteindelijk droog. Zachtjes masseren en laat ongeveer 10 minuten. Was je haar met een milde shampoo en volg met een conditioner. Gewoon oud appelazijn voor roos zelf is nogal een effectieve behandeling.

Azijn Massage: 2

Bron: gettyimages

Voeg 3 druppels tea tree olie voor ongeveer 3 eetlepels azijn. Tea tree olie werkt als een natuurlijke antiseptische en met een regelmatige massage van deze combinatie, wordt een aanzienlijke vermindering van het optreden van roos merken. U kunt ook een druppel tea tree olie toe te voegen aan de shampoo die u gebruikt om effectieve resultaten te krijgen.

The Cider Spoel Apple:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Andy Roberts

Met azijn als een laatste spoeling Mix: een deel van appelazijn op 3 delen water. Shampoo je haar met een milde shampoo SLS gratis en dus het verhogen van uw haar met dit mengsel. Laat het ongeveer twee minuten en masseer je haar zachtjes en was het af. Vermijd deze spoeling in je ogen als het de ogen kunnen steken.

Opmerking: Als u niet beschikt over appelazijn, gebruik witte azijn.

Kamille en Azijn spoelen:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Ann Larie Valentine

Mix een eetlepel witte azijn met 200 ml van kamille (geen melk toe te voegen aan thee). De thee zal helpen bij het verminderen van de geur van azijn, en bij gebruik van de thee, zal je het haar te behandelen als goed. Kamille is een zeer goede conditioner voor haar. Het mengsel van kamille en azijn worden gebruikt als spoeling. Laat het ongeveer 5 minuten en was je haar grondig met water.

Aspirine azijn en spoelen:

Voor Sauligno (Eigen werk) via Wikimedia Commons

Mix 1 kop appelazijn met ongeveer 3 geplette tabletten van aspirine. Gebruik dit als een spoeling roos aanbrengen op nat haar na het wassen van je haar. Laat gedurende 5 minuten en spoel het haar. Follow-up met een milde conditioner en spoelen. Veeg droog haar.

De voors en tegens van het gebruik van azijn voor haar roos

Pro:

  • Vermindert de intensiteit van roos bij regelmatig gebruik

Tegen:

  • Maak je haar perfect schoon, dat niet goed kan zijn, omdat het haar wordt altijd ontdaan van essentiële oliën.
  • Het kan het haar erg droog te maken, zodat het haar voeden, vaak in de vorm van massage-olie voor het haar.
  • Kan verlaten het haar erg wijnachtige aroma.

Probeer één van deze oplossingen azijn en afscheid te nemen van roos! Neem dan deel je mening met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha