Hoe je 3D nail art perfect te maken? 2 Eenvoudige 3D Nail Tutorials!Nail Art 3D driedimensionale kunst op de nagels. 3D nail art kan worden gedaan op zowel natuurlijke nagels en op uitbreidingen. Typisch 3D nail art is gemaakt met behulp van acryl verf. Het poeder voor de 3D acryl nail art is een polymeerpoeder dat wordt gebruikt met een vloeibaar monomeer tekeningen maken. Als dit ontwerp is in contact met de lucht, het stolt. Er zijn vele vormen beschikbaar om tekeningen van 3D nail art te maken met acrylverf. Acryl nail art is niet 3D kunnen worden gemaakt met steentjes, fimo canes, gedroogde bloemen, 3D nail stickers, lijm op acryl gedrukte ontwerpen zoals bloemen, boog, hart, enz. Al deze zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de markt en zijn vrij eenvoudig te gebruiken.

3D Nail Art Tutorial 1:

In deze tutorial, laten we u zien hoe u 3D nail art designs onvolkomen te maken met acryl.


Strass:

De meest voorkomende vorm van 3D-kunst. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. U kunt een wiel makkelijk te krijgen voor een koopje)

Wat nodig:

 1. Bergkristal
 2. Regelmatige top coat
 3. Tandenstoker
 4. Een beetje water (net aan het uiteinde van een tandenstoker dip)

Toepassing:

Verf je nagels en laat ze drogen. Steentjes gepositioneerd kunnen worden met verschillende technieken. De meest voorkomende daarvan is om een ​​top coat aan de nagel van toepassing glad en steek een strass. Ze kunnen ook worden aangebracht met lijm. We zullen de meest voorkomende methode omdat het efficiënter en eenvoudiger. Dan, breng dan een laagje top coat. Nu een beetje 'dip de punt van de tandenstoker in het water en neem een ​​strass gebruiken. Je hoeft alleen maar naar de tandenstoker natte buurt steentjes te nemen en automatisch de tandenstoker trekken en mobiel geworden. Terwijl de afwerking nat, plaatst steentjes op de gewenste locatie. Druk zachtjes op de bovenkant, zodat het plakt aan de basis. Doe alle Strass als deze en eindigen met een top coat droog.

U kunt in 3D bijna alle van de kunstwerken te zetten met behulp van de bovenstaande methode. Het verschil in de wijze verzamelen en hoe de basis vallen.

Gedroogde bloemen:

Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en soorten. De applicatie is hetzelfde, behalve deze zijn zeer delicaat en moet met zorg worden behandeld. U kunt kiezen met behulp van een pincet.

Breng basiskleur en laten drogen.

Breng een top coat.

Met een pincet, pluk een bloem uit het wiel en als de top coat nat is van toepassing de bloem op de nagel.

Druk voorzichtig op de bloemblaadjes om het goed te houden en te verwijderen eventuele luchtbellen.

Breng top coat snel droog/gepolijst.

Wow! Een bloem nail art 3D! Een interessant punt is dat je je eigen gedroogde bloemen kan maken en gebruiken.

Fimo Canes/Pieces:

Deze zijn gemaakt van klei aardewerk en elk vat contaisn een model of specifieke ontwerp. Deze kunnen vervolgens in stukken gesneden en deze stukken worden vervolgens toegepast op de nagels 3D modellen te maken. Sommige vooraf gesneden stukken zijn beschikbaar in een wiel.

Dit is een aanschouwelijke demonstratie van hoe ze toe te passen.

Dit is het laatste project:

De pink, we gewoon gevoerd blauwe steentjes.

Naast deze, acryl stukken afgedrukt bogen harten kan worden aangebracht met lijm. Stickers Nagel kan direct worden aangebracht op de nagels, zonder iets anders. Deze kunnen worden toegepast op zowel natuurlijke als valse tips, acryl of gel nagels.

3D Nail Art Tutorial 2:

Dus laten we zien de dingen die we nodig hebben voor deze bloem 3D nail art!

Noodzakelijke dingen:

 • Basislaag (optioneel)
 • Licht roze nagellak of huidskleur nagellak
 • Wit email voor tips Frans
 • Kaviaar parels zilver
 • Rose Ceramic White
 • Pearl Beads
 • Fimo bloemen in roze
 • Tandenstoker
 • Pincet
 • Transparant glazuur

Stap 1:

In deze 3d ontwerp nail art, gebruiken we geen acrylverf. Daarom is het gebruik van base coat is optioneel. Echter, het is altijd raadzaam om een ​​primer te gebruiken voor het aanbrengen van elke polish omdat het helpt te versterken nagels dat het bestand tegen breken of chippen maakt. Deze nail art is vooral een project gebaseerd Franse nagel tip. Het is dus volledig de keuze van het gebruik van een glazuur van huidskleur of een licht roze voor het deel over de tips. Als u al een Franse nail art kit met u, kunt u die gebruiken voor dit ontwerp nagel. Ik voor het eerst gebruikte twee lagen van de huid gekleurde nagellak en laat drogen.

Stap 2:

Nu moeten we zorgvuldig volgen de kromming van de nagel tips en gebruik een wit glazuur. Wanneer een laag witte nagellak droog is, zullen we een andere jas gebruiken om de tips Fransen lijken meer perfect.

Stap 3:

Nu zet een laag van duidelijke nagellak op de eerste nagel. Onmiddellijk corrigeren een parel kraal aan de top midden van de nagel. Volg hem staren kaviaar parels zilver langs de zijkanten van de nagel alsof we het creëren van een grens. Verzamel parels van kaviaar met een tandenstoker dompelen zijn hoofd in een beetje 'van duidelijke nagellak. Wanneer dit gebeurt, zet een ander klodder duidelijke nagellak of nail art lijm aan het midden van de nagel. Bevestig een grote keramische witte roos in deze plaats. Het moet iets als de afbeelding hieronder kijken.

Stap 4:

Nu zet een dikke laag van duidelijke nagellak op de volgende nagel. Neem een ​​plakje fimo bloem en plaats deze in het midden.

Stap 5:

Er zijn rockende dit ontwerp nu! Verzamel parels parel met behulp van een pincet en leg ze rond de bloem Fimo. Het ziet er mooi, is het niet?

Stap 6:

Volg dezelfde techniek voor de volgende nagel. Voor de laatste nagel, gebruik van dezelfde techniek als die van de eerste nagel. Gebruik een keramische bloem kleiner voor deze nagel. Zie de afbeelding hieronder voor wat meer duidelijkheid.

Stap 7:

Ik volgde hetzelfde patroon als die van de spijker op de duimnagel vóór. Als het ontwerp klaar is moet iets als de afbeelding hieronder kijken. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp, volledig laten drogen.

Stap 8:

Toepassing een ander laagje top coat die omringt de materialen deco zo gewend. Dit zal het project meer solide te maken. Volledig laten drogen of bulk materialen kunnen deco vallen. De nagels zijn nu klaar om te bewonderen! Deze 3D-ontwerp is uiteraard niet geschikt voor dagelijks gebruik, maar u kunt zeker uitgeven aan speciale gelegenheden! U kunt dit ontwerp met een jurk of zware sari's team. U kunt proberen en werken dit ontwerp met een bloemenprint zomerjurk ook. Dit kan een mooie nail design bruiloft te zijn. Ik hoop dat u dit ontwerp 3D nail art genoten!

En zoals ik al zei, je kunt 3D nail art te maken met acryl poeders, maar het vereist hard werken en spullen expansieve als acryl vloeistof, poeder, borstels enz 3D nail art ontwerpen zijn duurzaam. U kunt eten, handen wassen en vrijwel alles met weinig aandacht doen. Ik hoop dat je dit artikel nuttig en geëlimineerd sommige van uw twijfels nail art 3D.

Bonus: Hier is een eenvoudige nail art Android applicatie die je een grote verzameling van beelden van inspiratie zal geven.

Aanbevolen artikelen:

 • 10 Prachtige strass Nail Art Designs om te proberen
 • 50 thema-Dierlijk Design Nail Art te inspireren
 • 16 tools die u nodig hebt in uw Nail Art Kit
 • Summer Fruit Fimo Nail Art Tutorial
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha