Hoe is Saw Palmetto gunstig voor haar?

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 2, 2015 Admin Schoonheid 0 9


Saw Palmetto extract is een extract van de vrucht van Serenoa repens. Rijk aan vette oliën en fytosterolen, is gebruikt in de traditionele geneeskunde sinds de oudheid voor de Amerikaanse Indianen, de Maya's en Seminoles. Het is ook in alternatieve geneeskunde voor de behandeling van diverse aandoeningen en is een populaire remedie kruiden voor benigne prostaathyperplasie. De Europese en Amerikaanse artsen hebben het extract zaagpalmetto gebruikt voor de laatste 200 jaar voor de behandeling van een breed scala van ziekten, waaronder zwakte en urogenitale problemen.

De laatste jaren zaagpalmetto olie verkrijgen van erkenning om zijn vermogen om haarverlies en kaalheid. Lees meer om diepgaande kennis op te doen, want hij zag palmetto extract kon het antwoord op uw problemen van haaruitval heel goed. Dit artikel kan twee meest gestelde vragen die zijn gebonden aan komen staan ​​voordat we daadwerkelijk kunnen gaan naar zaagpalmetto haar verlies behandeling gebruiken om uw voordeel.


Saw palmetto voor haarverlies:

Geleden Saw Palmetto haaruitval behandeling?

Saw Palmetto of Serenoa repens is een dwerg palm plant afkomstig uit Noord-Amerika. Groeit vooral langs de Atlantische kust in Georgia en Florida en, zoals eerder vermeld is gebruikt in de traditionele Indiase geneeskunde voor de Amerikaanse leeftijden. Het extract van Saw Palmetto gebruikt voor medische doeleinden is van bruin-zwarte bessen van de plant. Native American gebruikt zaagpalmetto om aandoeningen van de urinewegen bij mannen en borstkanker bij vrouwen te behandelen, maar vanaf dan tot nu Saw Palmetto wordt nog steeds gebruikt als een kruidenmiddel voor haaruitval.

Hoewel er geen wetenschappelijke studies om definitief te bewijzen dat de werkzaamheid van Saw Palmetto zijn geweest, veel van zijn populariteit is gebaseerd op mond tot mond van mensen die met succes hebben behandeld haaruitval met Saw Palmetto en het feit dat het een oud kruidenmiddel dat nog steeds heeft weten te blijven die een goede illustratie zijn doeltreffendheid. Saw Palmetto wordt voornamelijk gebruikt om haaruitval en kaalheid veroorzaakt door alopecia androgenetica, die zowel mannen als vrouwen treft behandelen.

Typisch androgene alopecia veroorzaakt kaalheid op de top van het hoofd of rond de tempels. Zoals eerder vermeld is er geen concreet wetenschappelijk bewijs dat zaagpalmetto werken tonen, maar wordt algemeen gezien als een enzym genaamd 5-alpha-reductase aan het hormoon testosteron om te zetten naar een ander hormoon dehydrotestosteone dat toestaan ​​wordt verondersteld te zijn te blokkeren de belangrijkste factor die leidt van alopecia androgenetica bij mannen en vrouwen.

In een kleine studie van tien mannen en vrouwen met een matige haaruitval en kaalheid, is zaagpalmetto gebleken zeer effectief te zijn. Hoewel de studie heeft weinig gewicht vanwege het kleine aantal proefpersonen, is het feit dat palmetto zag is gebruikt als een kruidenmiddel, nog voordat de Amerikanen hebben geleerd om te tellen spreekt voor zich.

Want het is beter dan andere behandelingen voor haaruitval?

De meeste behandelingen voor haarverlies kan duur, tijdrovend, kunnen bijwerkingen hebben, of alle drie. Voorkomende behandelingen voor haaruitval zijn allopathische geneesmiddelen, kruidenpreparaten, zoals bundels van haar of haar transplantaat. Meer allopathische medicijnen tegen haarverlies is duur, moeten worden genomen voor een lange periode van tijd om effectief te zijn en kunnen bijwerkingen hebben in vergelijking met, zoals Saw Palmetto is niet duur en is een kruidenmiddel dat weinig of geen bijwerking.

Met haar packs kan tijdrovend zijn en de tijd dat elders kan worden gebruikt anders dan het feit dat ze rommelig kunnen zijn, wanneer, zoals het gemakkelijker te slikken aanvulling zaagpalmetto extract of pas eenvoudig haar olie regelmatig zaagpalm. Het hoeft niet te worden vermeld hoe duur haartransplantatie of enten afgezien kan worden van het feit dat het kost tijd en vaker een sessie in de arts is niet genoeg. Goed genoeg redenen om het eens te proberen Saw Palmetto eerlijk, recht!

Foto: Getty images

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha