Hoe intsall Fashion OogjesMode oogjes dienen twee doelen in ambachtelijke projecten en mode. Voeg eerst een uniek design element voor uw project. Ze bieden ook een "kader" rond een opening die u hebt gemaakt in stof of papier materiaal dat voorkomt verdere rippen. U kunt oogjes installeren gemakkelijk met behulp van een kit set van de hand vuist of een machine-instelling hefboom oogje.

Meten en gebruiken van een stof marker om het centrum van waar u wilt dat uw ogen te zijn in de mode op de stof of papier te markeren.

Scheid de oogjes van uw schouders en de voorkant (elk oogje is gemaakt van één van elk onderdeel). Om een ​​oogje set leveren, gaat u verder met stap 3. Als u gebruik maakt van een hefboom machine, gaat u naar stap 4.


Plaats de achterkant van het oog onder uw materiaal zodat deze gecentreerd op het bord. Zorg ervoor dat de gladde kant van de rug naar beneden is gericht op uw werkblad. Plaats de bovenkant van de achterkant van het oog (met materiaal tussen) om te kunnen voelen dat de twee helften uitgelijnd. Centreren van je vuist oogje oogje top (vuist ziet eruit als een beitel). Houd je vuist zodat het recht op en neer en sloeg het einde met een kleine hamer. Dit vergrendelt de twee helften van de lus samen, en de twee helften oogje ook "punch out" het materiaal centrum.

Met de hendel van de machine in de "up" of "open" (zie de handleiding), plaatst u de achterkant van het oog mode in de onderste helft van de ponsmachine. Zorg ervoor dat de gladde kant naar beneden in de vuist. Het materiaal door de pons, raken de markering op de achterzijde van het oog. Schuif het bovenste deel van het oog aan de paal uitsteekt vanaf de bovenste helft van de ponsmachine. Zorg ervoor dat de bovenkant of zijkant afgewerkt, oogje wordt geconfronteerd met het plafond. Duw de hendel gesloten. Vuist "punch" door je materiaal door te drukken op de twee helften van de lus bij elkaar. Open de hendel om het materiaal los en verwijder het materiaal uit de machine.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha