Hoe het werkt Opknoping hoogte verhoging?De meesten van ons vaak af wat u kunt doen om een ​​paar centimeter groter te groeien. Maar als je kijkt naar advies is zeer behulpzaam. Sommige vereisen u om melk te drinken, kunnen sommige stemmen voor fietsen en anderen zullen u vertellen over oefeningen zoals opknoping hoogte toename. Terwijl we wensen en hopen zo hoog mogelijk te zijn, maar het is niet goed mogelijk om zich in meer dan één fysieke activiteit. Hoewel dit waar is, zult u worden verrast om te weten dat een van de meest effectieve manieren om de hoogte sneller te krijgen door middel van oefeningen opknoping.

Niet Opknoping hoogte verhoging?

Voor het grootste deel van de dag, de meesten van ons zijn in een verticale positie. Experts zeggen dat een van de belangrijkste obstakels voor een hogere groei is de zwaartekracht. Zwaartekracht beïnvloedt onze wervelkolom en gewrichten en eigenlijk comprimeert. Vernauwt het kraakbeen en contracten van de spieren. Dit is wat maakt ons er korter. Wat kunt u doen om de zwaartekracht te tarten? Het antwoord is om op te hangen! Opknoping kunnen helpen bij het bestrijden van de effecten van zwaartekracht op het lichaam en dus bevorderend


Hoe werkt Opknoping Help?

Opknoping is een zeer eenvoudige oefening en tegelijkertijd is het ook vermoeiend. Als u ophangt nemen van de bar, je bent eigenlijk het uitrekken van de hele lichaam. De voeten zijn ver van het land. Uw onderlichaam is volledig uitgeschoven en de wervelkolom wordt uitgerekt terwijl het doen van deze oefening. Probeer dit kleine experiment. Vraag iemand om je lengte te meten als je op de grond staat. Vraag hen om hetzelfde terwijl opknoping doen. U zal een aanzienlijke hoogteverschil, vinden bij de vergelijking.

Hier zijn een aantal belangrijke factoren te overwegen, terwijl opknoping:

 • Opknoping is geheel een oefening anti-zwaartekracht.
 • Als u ophangt elke spier en bot in uw lichaam wordt uitgerekt.
 • Het bloed circuleert efficiënter naar de delen van het lichaam gespannen.
 • Zuurstof is ook goed verspreid van top tot teen.
 • Het lichaam strekt zich uiteraard vanwege een betere doorbloeding en zuurstof in het lichaam.

Hoe te Opknoping oefeningen om hoogte te verhogen maken?

 • Eerst moet je een goede set van horizontale balken. Deze zijn te vinden in sportscholen en zelfs vele openbare parken.
 • Zorg echter dat de horizontale balken hoog genoeg om de volledige lengte van het lichaam ondersteunen.
 • Wanneer u hangen van deze bars, dient voeten minstens 1 meter van de grond zijn.
 • In het geval dat doet je lichaam niet volledig uit te breiden dan buig je knieën lichtjes.
 • Je lichaam moet vrij hangen aan de bar.
 • De bars, moet je handpalmen weg worden geconfronteerd van u.
 • Stel je voor als je push-ups doen, je houd de bar met je handpalmen naar in de tegenovergestelde richting. Op dezelfde manier, ook al hing probeer dezelfde houding te gebruiken.
 • Zorg ervoor dat je het nemen van de bar vrij strak.
 • Begin ontspannen uw lichaam en laat het met rust.
 • Dit geeft ruimte voor het lichaam een ​​paar centimeter groeien.
 • Wanneer je opknoping met je voeten van de grond, de zwaartekracht werkt op je lichaam en proberen om je neer te schieten. Dit vonden strekken het lichaam.

Hoe lang moet doorbrengen Opknoping van een bar om de hoogte te verhogen?

Dit is afhankelijk van uw uithoudingsvermogen personeel. Opknoping is een zware oefening. Degenen die geoefend zijn in deze continu hangen gedurende 30 seconden per keer. Echter, als je te besteden 3 of 4 minuten per dag hangende is meer dan genoeg. Te veel van kan spannen de spieren en ligamenten.

Dat waren dus de feiten over hoe de hoogte toeneemt hangen. Het is raadzaam om langzaam te beginnen, met een afdoende interval tussen de sessies en geef je spieren voldoende rust tussen. Neem de tijd en geleidelijk verhogen van de frequentie als uw lichaam zich aanpast. Al het beste en laat ons weten hoe het je geholpen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha