Hoe het werkt Olijfolie Verlies van gewicht onder controle?Bron: Shutterstock

Dus wat is je probleem gebied? Dat flab rond de buik of de flab opknoping op de arm? Misschien kon het allemaal dat de accumulatie in de dijen zijn? Gewichtsverlies is iets dat we allemaal gepassioneerd over. En we hebben niet geaarzeld om zo veel nieuwe dingen, probeer indien nodig! Dus hier is nog een klein ingrediënt dat zal helpen! Olijfolie!

Maar zoals we hebben gedaan voordat u start met het gebruik van olijfolie in de eerste plaats? Hier is het antwoord.


Mediterrane keuken wordt als onvolledig beschouwd, zonder het gebruik van lokale producten in de regio - olie. Oorspronkelijk geproduceerd in delen van Irak, Iran, en de riemen van het land aan de Middellandse Zee en de Kaspische Zee, de olijven zijn vruchten van europaeaor groenblijvende Olea kort en gedrongen, beter bekend als de olijfboom, die tot de familie Oleaceae. Deze kleine, eetbare, groene of donkere paarse kleur, vlezige steenvruchten werden alom geciteerd in de oude Romeinse, Griekse en Westerse literatuur vanwege hun opmerkelijke culinaire en geneeskrachtige waarde. Spanje die tot op grootste hoeveelheid olijven ter wereld te produceren.

De dichte, verrijkt vet dikke vloeistof verkregen na het persen van hele olijven heet olijfolie. Deze olie wordt gebruikt voor het koken medium Europese keuken name zoals pizza, pasta etc, en ook een ingrediënt in cosmetica en persoonlijke hygiëne zoals zeep en crèmes. De antioxidant, essentiële vetzuren en fytonutriënten inhoud van deze olie maakt het ideaal voor de behandeling van huidaandoeningen zoals droogte, psoriasis, etc., spijsverteringsproblemen zoals constipatie, geelzucht, zwelling, hart- en vaatziekten zoals een hartaanval, beroerte, borstkanker en darmkanker, hoog cholesterol en bloeddruk en andere kwesties, zoals migraine, artritis, oorontstekingen, galblaas stenen. Deze olie is aangetoond dat het nuttig zijn bij de bestrijding van de problemen van de gewichtstoename als obesitas, schildklier enz. Effectief te zijn en iemand helpen om zich te ontdoen van ongewenste overtollige flab en krijg een strak, licht en gezond lichaam. Olijfolie plan van het gewichtsverlies wint nu een aantal populariteit. Echter, moet u het gebruik van minderwaardige, vervalste en goedkope kwaliteit olijfolie te voorkomen.

Verlies van olijfolie voor Weight

Metabolisme verhogen:

De bestanddelen van deze olijfolie antioxidanten vermindert hunkeren naar voedsel en leiden tot snelle oxidatie van vette ongezonde manier bij te dragen aan de basis stofwisseling van het lichaam te verhogen en effectief bevorderen van het verlies van ongewenste ponden.

Vermijd het vasthouden van overtollig water

Omega 3 en andere vetzuren in deze olie render eigenschappen gewichtsreductie van het verbruik tijdens het koolhydraatgehalte van niet meer bijdraagt ​​tot een vermindering van koolhydraten in het lichaam en regelt het gewicht, zodat het handhaven van een gezond dieet. Natrium rijke oliën en aroma's zijn schadelijk in regelingen gewichtsverlies als ze bevorderen het vasthouden van water in het lichaam. In tegenstelling tot andere homologen, ofwel de olijfolie niet natrium en is daarom gunstig voor gewichtsverlies. Vitamine C en bioflavonoïden aanwezig helpt om de stroom van urine te verhogen, terwijl het verminderen van het vasthouden van water in het lichaam en helpt zo de behandeling en voorkoming van ongewenste gewichtstoename, zwelling, leveraandoeningen, etc., en aldus bevorderen gewichtsvermindering.

Beheersing en vermindering van de eetlust

Dit is een eetlustremmer, die met zijn aroma en wonder hormoon serotonine maakt u zich meer vol en tevreden gemakkelijk. Consumptie van olijfolie op een regelmatige basis biedt niet alleen voordelen voor de gezondheid, maar vermindert ook de behoefte aan voedsel en maakt een gevoel van volheid in een individu dus het beheersen van de eetlust.

Het cholesterolgehalte te verlagen

Olijfolie is enkelvoudig onverzadigde olie die goed vetcellen die helpt te verminderen en vervangen vetcellen uit het lichaam en geaccumuleerde slechte daarom bevat, helpt bij het verbeteren en onderhouden algehele gezondheid. Het bevordert verlaging van het cholesterolgehalte in het bloed vermindert de ophoping van cellen in verzadigde vetten in het lichaam en dus assistenten in de vermindering van het lichaamsgewicht.

Behandeling van ziekten en versterken immuunsysteem

Dankzij de aanwezigheid van antioxidanten, vitaminen en mineralen in, heeft deze olie nuttig voor het bestrijden en voorkomen van een aantal ziekten aan de gezondheid en het algemene welzijn van de gemeenschappelijke massa verbeteren bewezen. Fytonutriënten zoals essentiële oliën essentiële olijfolie helpt bij het versterken van immuniteit en ziekten zoals hoge cholesterol, schildklier, obesitas etc voorkomen en het helpt om een ​​gezond lichaam, handhaven de negatieve effecten van overgewicht op deze manier vitamine C, B en D en de baai.

Ik hoop dat je genoten hebt van het lezen van dit artikel over de voordelen van olijfolie voor gewichtsverlies. Geef ons uw feedback met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha